7 Eylül 2018 Cuma

JÜPİTER DÜZ HAREKETİNE DÖNÜYOR


Müjdeee Jüpiter düzeliyor yazarak başlamak istedim analizime. 9 Mart’ta 23° üzerinden gerilemeye başlayan Jüpiter, dört aylık gerileme periyodunu 10 Temmuz 2018 akşamı tamamlayarak 13° üzerinde durağanlaştı. 13 Temmuz’da düz hareketine tekrar dönecek. 13 Temmuz’da hem Jüpiter ilerlemeye başlıyor, hem de Yengeç burcunda bir Güneş tutulması yaşanıyor.
Bireysel anlamda oldukça olumlu lakin ülke açısından çok olumlu görmediğim bir süreç başlıyor. Beklemede olan işlerde hareketlenme, ilerleme ve sonuca ulaşmak artık daha kolay olabilir. Jüpiter tutulumun yücelim yöneticisi konumunda. Ancak Jüpiter’in bulunduğu burcun yöneticisi retroda olduğundan ve iki yönetici çatışmalı olduğundan, 5 Eylül’e kadar dürtüsellikten kaçınmakta fayda var. 5 Eylül’e kadar daha çok karmik durumların sonlanması ile ilgili durumlara şahit olacağız. Yeni iş ve olaylarla ilgili ani kararlar vermeyin derim bu aşamada.
Jüpiter geri giderken beklemeli bir dönem yaşarken bir anlamda son altı aylık dönemi yeniden gözden geçirme şansına sahip olmuştuk. Dönüşüme kaldığımız yerden devam.Zira Jüpiter Pluto’nun evinde. Yaptığımız her etik olmayan eylem, bir şekilde dış dünyada olumsuz etki yaratacaktır.
Yazının devamını okumak için: JÜPİTER DÜZ HAREKETİNE DÖNÜYOR 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder