7 Eylül 2018 Cuma

11 AĞUSTOS 2018 ASLAN BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI



Tutulduk, tutuluyoruz… Temmuz ayındaki iki tutulmadan sonra daha nefes alamamışken senenin son tutulmasına doğru yol alıyoruz. 11 Ağustos 2018 Aslan burcunda Güneş tutulması ile bir döngü kapanışa geçiyor. Köprüden önceki son çıkışa yaklaştık. İstikamet köprüye mi olacak? Yoksa son çıkıştan farklı yollara mı sapacağız buna karar vereceğiz.
Karar verme süreci biraz bulanık. Merkür, Mars, Satürn, Uranüs, Neptün ve Pluto’dan oluşan altı gezegene ilave olarak Koç burcundaki Chiron’da retro. Diğer taraftan Merkür, Mars, Jüpiter, Uranüs, Güneş ve Ay sabitlerde toplanmış. Sabitlerdeki toplaşmayı gören Lilith abla ”benim neyim eksik, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın” edalarıyla gelmiş, Mars’ın yanına bağdaş kurmuş durumda. Bir sen eksiktin be lilith abla :))))
Tutulum Cumartesi sabahı 10:35 civarı başlayacak ve 14:35’e değin sürecek. doruk noktasına ise 12:50 civarında ulaşacak. 155 numaralı Kuzey 2.seriye ait bir tutulma olmakla birlikte ülkemiz iz düşümünde kalmadığından gözlemleyemeyeceğimiz bir tutulum olacak. Bir önceki tutulum 31 Temmuz 2000 yılında gerçekleşmişti. Bu durumda 18 yıllık bir döngünün kapanışına şahitlik edeceğiz. Bu anlamda 2000 – 2008/2009 yılları ile benzerlik gösteren konular gündeme gelecek. Kimimiz bu benzerlik gösteren konularda ilerlemeler yaşarken kimilerimiz sonlanma ile karşılaşabilir. Önemli olan şu: 8/9/18 sene önceki sen bilincinin üzerine ne ekledin? Neler öğrendin? Kendine ne kattın? Kendini ne kadar eğittin? Kabını ne ile doldurdun?
Kuzey 2 serisine ait tutulmalar, planlarda çözülme, çökme ve sarsıntı yaratmasıyla ünlüdür. Sabitler ise düzen vermeyle ilgilidir. Bu ister iş olsun, ister oturduğunuz mesken  olsun, isterseniz kurduğunuz herhangi bir yapı olsun fark etmez. Sabit yoğunluğu olan tutulumlarda artık yapımızın sağlamlığı ve işlevselliğini sorgulama zamanı gelir. Eskimiş temelleri, miyadı dolmuş olanı yıkarak daha işlevsel olanın kurulmasını sağlamaya yönlendirir bizleri. Hiç şüphesiz böyle bir durumda, doğum haritasında sabitlerin konumlandığı derecelere yakın gezegenleri olanlar daha çok etkilenecektir.
Yazının devamını okumak için: 11 AĞUSTOS 2018 ASLAN BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder