22 Eylül 2018 Cumartesi

25 EYLÜL 2018 KOÇ BURCUNDA DOLUNAY


25 Eylül 2018 Salı günü saat 05:54 civarı 2°Koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Dolunay 7.evde Chiron ile kavuşurken, Merkür’e karşıt, Satürn’e kare ve Mars’a sekstil açıyla bağlanmış. Mars aynı zamanda Dolunay yöneticisi, o da Venüs ve Uranüs’le gerilimli açısını koruyor. Öncülerde Satürn, sabitlerde Mars apex konumunda. Yani bol t-kareli bir dolunay yaşayacağız. Mars bu dolunayda en kritik pozisyondaki gezegen konumunda ve 27 Temmuz tutulmasını tetikliyor ve Kuzey Ay Düğümü ile karşıt . Hatırlarsanız çok önemli bir tutulum yaşamıştık. Mars o esnada retro konumundaydı. Şu an düz olan Mars Kova burcuna gelerek 27 Temmuz tutulmasını da tekrar tetikleyecek.
Haziran ayından bu yana gerek tutulumlar, gerek diğer gezegen konfigürasyonlarının işaret ettiği şey şuydu:
”artık yetmeyen, gelişim göstermeyen, yoluna hizmet etmeyen, daha kaliteli yaşamayı etkileyen, bireysel olarak geride bırakan, kişisel eğilim ve davranışlardan özgürleş”
Tabi gezegen retroları ve sabit yoğunluğu epey kafa karışıklığına sebep olmuştu o dönem. Bu dolunaya her ne kadar T-kareler eşlik etse de geride bıraktığımız 4 ay içerisinde algılayamadığımız birçok kavramın belirginleşmeye başlamasını sağlayacak türden.
İlişkiler… Gönül ilişkileri, ortaklık ilişkileri, sosyal çevre ilişkileri, eş, dost, arkadaş ilişkileri… Bu dolunay az önce bahsettiğim ilişkilerle ilgili çok yeni farkındalıklar taşıyacak gibi görünüyor. İlişkiler sözünden kastım illa aşk ve evlilik anlamına gelmiyor. Hepimiz bir şekilde çevremizdeki kişi, topluluklarla etkileşim içerisine giriyoruz. Çocuğumuzla ya da beslediğimiz pisiciğimizle bile bir şekilde etkileşim kuruyoruz. Kurduğumuz bu etkileşim ne kadar doyumlu, bunu sorgulama zamanı gelmiş sanki. 
Daha ayrıntılı bilgi için BKNZ: 25 EYLÜL 2018 KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder