7 Eylül 2018 Cuma

EYLÜL 2018 GENEL ETKİLER


Yorucu bir yazın ardından Eylül ayına girdik bugün. Bir ay sürecek olan Başak/Terazi yolculuğumuz başlamış bulunuyor. Eylül Başak’la başlar yolculuğuna ve Terazi ile devam eder. Esasen hasat mevsimi olsa da Eylül, her zaman bir sonuçlanma ve yeniden başlangıç döngüsüdür.
Başak burcunun asıl amacı ayrıştırmaktır: sapı-samandan, gerçeği-hayalden, iyiyi-kötüden, doğruyu-yanlıştan. Başak bilincinde ayrıştırma ne kadar sağlam yapılmışsa Terazide gerçekleşecek birleştirme o kadar kuvvetli olacaktır.
Basit bir örnekle Başak bağırsakları yönetir. Yediğimiz içtiğimiz her şey bağırsakta çözünüp ayrışır. Eğer bağırsaklarımız yediklerimizi doğru ayrıştırmazsa, besindeki değeri ilgili organa iletemez. Bu durum tedavi edilmezse de belli bir süre sonrasında iletim gerçekleşmediği için ilgili organlarda hastalıklar başlayacak ve belli bir süre sonra organlar da birbirini etkilemeye başlayacaktır. Çünkü vücudumuzdaki her sistem birbiriyle bağıntılı ve bir eksiklik diğer organı da etkiler. Ayrıştırmak sadece sağlığımızda değil, hayatımızın her alanı ve aşaması için işte bu yüzden önemli.
Eylül sonuçlanma zamanı olduğundan, sonuçlara bakmalı ve soframıza gelen sonucun nedenleri ve niçinlerini doğru ayrıştırmalıyız ki Terazi burcuna geldiğinde, olması gerekenle birleştirelim. Gel gelelim ne kadar yapabiliyoruz bunu? :)
Yazının devamını okumak için:EYLÜL 2018 GENEL ETKİLER 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder