7 Eylül 2018 Cuma

26 AĞUSTOS 2018 BALIK BURCUNDA DOLUNAY



26 Ağustos 2018 Pazar günü saat 14:57 civarı 3°Balık burcunda dolunay gerçekleşecek. Temmuz ve Ağustos tutulmalarının ardından biraz ara verme, biraz dinlenme ile birlikte nefes aldıracak gelişmelerin yaşanabileceği bir Dolunay olacak gibi görünmekte.
Temmuz ve Ağustos tutulmaları gezegen gerilemeleri eşliğinde gerçekleştiğinden alışkın olmadık bir döngü geçirdik ve devam da edecek. Pazar günü gerçekleşecek Dolunay ise tutulumun getirdiklerine bir ara verme ve nefes aldıracak durumlar taşıyabilir hayat sahnemize. Geçtiğimiz günlerde Merkür düz hareketine geri döndü Mars ise retro pozisyonunu korumakla birlikte düz hareket öncesi durağanlaşma evresinde. Dolunaydan bir gün sonra yani 27 Ağustos günü saat 17:06 itibariyle düz hareketine başlamış olacak. Bu anlamda 26 27 ve 28 Ağustos günlerini Mars, durağan geçirecek diyebilirim.
Gökyüzünde şölen var dostlar. Toprak grubunda Güneş/Satürn/Uranüs arasında büyük üçgen oluşuyor. 3° Balık burcundaki Ay toprak üçgenini uçurtmaya çeviriyor. Dolunay yöneticileri Jüpiter ve Neptün arasında mükemmel bir görünüm oluşurken her iki gezegenin Pluto ile açısı da oldukça ılımlı bu iyi haber. Jüpiter’in dispozitörü retroda ve durağanlaşmaya girmek üzere. Bu da dikkat edilmesi gereken nokta. Diğer husus da Dolunayın Fomalhaut ile kavuşumda olması.
Yazının devamını okumak için: 26 AĞUSTOS 2018 BALIK BURCUNDA DOLUNAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder