7 Eylül 2018 Cuma

RETRO MARS OĞLAK BURCUNDA


27 Haziran da Kova burcunda gerilemeye başlayan Mars retro pozisyonunu devam ettiriyor. Bir dolunay ve üç tutulmaya eşlik eden Mars, 13 Ağustos 05:15 civarı Oğlak burcuna girerek, retro hareketini devam ettirecek ve gerileme 27 Ağustos günü saat 17:06 ‘a kadar sürecek. 28 Ağustos günü durağan, sonrasında yavaş yavaş ilerlemeye başlayacak hayırlısıyla. Kapanışı ise 26 Ağustos’ta Balık burcunda gerçekleşecek Dolunaya eşlik ederek yapacak tabi :)
Oğlak burcundaki seyrinde ise 29° ve 28°’leri tarayacak ve 28° 36’ 7” üzerinde durağanlaşıp ileri hareketine başlayacak. Tutulmaların sabitlerde gerçekleşmesi, gökyüzündeki ağır topların çoğunun sabitlerde toplaşmış olması bir çok kişinin hayatındaki temel taşlar üzerinde etkili olmuştur. Nispeten Mars Oğlak geçişini daha olumlu olarak değerlendirsem de adımlarımızı dikkatle atmamız gerekliliğinin halen devam ettiğinin de altını çizmek isterim.
Mars Oğlak burcunda yücelimde aynı zamanda üçlü yöneticiliğe sahiptir. Gezegenler yüceldiği konumlarda temsil ettiği enerjiyi, kendi doğasının özelliklerini daha dengeli bir şekilde ortaya koyarlar. Bu iyi haber. Ancak 29 ve 28 dereceler anaretic dereceler olduğundan yine yine yine kontrollü olunması gereken zamanlarda olmamız gerektiğini işaret ediyor. Anaretic dereceler sonları temsil etmekle birlikte, son anda ortaya çıkan koşullarla mücadele etme gerekliliğini de gündeme getirirler. Sonları, hızlı bitişleri, son dakika değişikliklerini gündeme getirmekle birlikte karmik derecelerdir de diyebiliriz.
Yazının devamını okumak için: RETRO MARS OĞLAK BURCUNDA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder