11 Temmuz 2018 Çarşamba

13 Temmuz 2018 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması


Plutonik tutulmaya iki gün kaldı. Eminim tutulma etkisi bir çoğunuzun hayatında bir şekilde etkisini göstermeye başlamıştır. Esasen Ay Düğümlerinin Yengeç/Oğlak aksına geçecek olduğunu haber veriyor bu tutulma. 6 Kasım 2018 Salı günü öğleden sonra Kuzey Ay Düğümü Yengeç burcuna geçmiş olacak ve hayatımızda 18 aylık yeni bir kadersel dönem başlayacak. İşte başlangıç tarihi ile 18/19 aylık süreç içerisinde karşımıza çıkacak olan dinamiklerin bir nevi fragmanını yaşayacağız bu tutulmada.
Çok fazla teknik detaya girmeden yazmaya karar verdim tutulma değerlendirmesini. Tüm göstergeleri incelediğimde, çok köklü başlangıçlar yaşayacağımız bir tutulma olacağının işaretlerini görebiliyorum. Neden dersek tutulmada Güneş/Ay ile Pluto aynı derecede karşı karşıya geliyor.
Bir tutulma Pluto ile karşıt görünüm oluşturduğunda o anda ortaya çıkan koşulların gidişatını, yönünü değiştirebilme gücüne sahip olamayız. Ne durumu lehimize çevirebiliriz, ne de halı altına süpürebiliriz sorunları. Tek çare ve tek çözüm sorunun karşımıza çıkmasına neden olan kendi payımızı sahiplenip, dönüşmektir. Dönüşmenin ilk şartı da bırakabilmektir. Miyadı dolanı, artık işlevsizleşmiş olanı bırakmak…
Yazının devamını okumak için: 13 TEMMUZ 2018 YENGEÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder