7 Temmuz 2018 Cumartesi

13 HAZİRAN 2018 İKİZLER BURCUNDA YENİAY


13 Haziran 2018 gecesi saat 22:44 civarı 22° İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Güneş ve Ay Mars ve Pluto ile gergin açılar kurarken Neptün’den de kare açı alıyor. Yeniay yöneticisi Merkür, 2° Yengeç burcunda seyrederken Satürn’e karşıt, Mayıs ayında Boğa burcuna geçen Uranüs ile altmışlık açı kuruyor.
İletişim kurma biçimimizin ön plana çıkacağı bir yeniaya hazırlanıyoruz. İçinde bulunduğumuz durum, uğraştığımız koşullar ve çözüm bekleyen işler konusunda adım atmak için, yeni başlangıçlar yapmak için uygun zamanlardayız. Ama nasıl???
Esasen İkizler burcu bir sorunun çözümünde mantığını ön planda tutarak hareket eder. Ancak bu durum biraz da Merkür’ün yerleşimine bağlıdır. Güçlü bir Merkür her ne olursa olsun mantığını kullanarak sorunların üstesinden kolayca gelecektir. Ancak Merkür güçlü değilse durumun objektif bir şekilde görülebilmesi kadar kararların da isabetli olması biraz muğlak hale gelecektir. Hal böyle olunca iletişim problemleri yaşanması da diğer bir sorun olarak karşımıza çıkacaktır diyebilirim.
Yazının devamını okumak için: 13 HAZİRAN 2018 İKİZLER BURCUNDA YENİAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder