7 Temmuz 2018 Cumartesi

MARS KOVA BURCUNDA GERİLİYOR (27 HAZİRAN – 27 AĞUSTOS 2018)


775 günde bir yetmiş gün ile üç ay arasında değişen oranda gerileyen Mars bu yıl Kova burcunda geriliyor. 2017 yılını düz pozisyonda tamamlayan Mars bu yıl 27 Haziran – 27 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerileyecek. Bundan önceki son gerileme 17 Nisan – 29 Haziran 2016 arasında, Yay burcunda gerçekleşmişti. Bir sonraki gerileme 9 Eylül – 14 Kasım 2020 tarihleri arasında Koç burcunda olacak.
Bu yıl yaşadığımız gerileme, Temmuz ayındaki iki ve Ağustos ayındaki bir tutulmaya eşlik edecek. Mayıs ayında Boğa burcuna geçen Uranüs yine gerileyen Mars’la kare açı kuracak. Jüpiter’in Akrep burcunda, Merkür’ün Aslan burcunda geri harekette olması da cabası. Bu yaz hiç birine benzemeyen bir yaz geçireceğiz. Bu hem bireysel hem de kolektif anlamda etkili olacak.
Mars Kova burcuna geldiğinde, bizi sıkan, zorlayan, bunaltan koşullara karşı baş kaldırma isteği vermesiyle ünlüdür. Ne kadar köşeye sıkışırsak sıkışalım ”hayır” diyemediğimiz zamanlar vardır bildiniz mi? İşte Mars Kova burcuna geldiğinde, o kadar keskin ve ani uyanış yaşarız ki içimizdeki öteki ben ortaya çıkar ve tüm prangaları, zincirleri bir şekilde kırma cesareti buluruz.
Bu açıdan baktığımızda ”insanın zorluktan kurtulma şansı bulması ne güzel!” diyenleriniz olacaktır. Öyle tabi. Ancak tüm bu özgürleşme eyleminin biraz dengesiz bir şekilde seyretmesi durumu da epey söz konusu. Zincirleri kırmak  intikam hırsına, özgürlük ise manipülasyona dönüşebilir dikkat!
Yazının devamını okumak için: MARS KOVA BURCUNDA GERİLİYOR (27 HAZİRAN – 27 AĞUSTOS 2018)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder