7 Temmuz 2018 Cumartesi

MERKÜR ASLAN BURCUNDA (29 HAZİRAN – 6 EYLÜL 2018)



Haziran ayının son haftası epey hareketli gezegen geçiş ve dönüşlerine sahne oldu. 27 Haziran gecesi Mars Kova burcunda gerileme başladı. 29 Haziran’da ise Merkür, 26 Temmuz’da gerileyeceği Aslan burcuna giriş yaptı. Gerileme nedeniyle Merkür, Aslan burcunda biraz fazla kalacak ve seyri 6 Eylül’e değin sürecek.
Bu durumda Merkür’ün tutulmalara eşliği ve etkisi epey büyük olacak gibi görünüyor.  4 Temmuz- 10 Temmuz arası ve 11 – 12 Ağustos tarihleri oldukça belirgin ve dikkat edilmesi gereken tarihler.
Gelelim Merkür’ün Aslan burcundaki ifadesine. İletişim kurma biçimimiz, kendimizi ifade şeklimiz ile algımız üzerindeki etkiler Merkür’den sorulur. Aslan burcuna geldiğinde, kişinin önceliği kendini ifade etmek olacaktır. Yaklaşık 6 Eylül’e kadar kendini ifade etmenin önemi ortaya çıkacak. Gerileme 26 Temmuz ile 19 Ağustos arası gerçekleşecek. Gerileme süreci içerisinde geçmişten gelen konular, çözüme ulaştırılmamış durumlar ya da ötelenmiş işler gündeme gelerek, kendimizi ifade etmenin önemini hatırlatacak. Söz  konusu olaylar aracılığıyla duygularımızı, düşüncelerimizi bir şekilde ifade etme fırsatı bulacağız.
Ancak Merkür Aslanda gücünden düştüğü pozisyondadır. Gücünün düştüğü konumda olan gezegenler, dengesiz enerjiyi yansıtmaya daha çok meyilli olurlar. Merkür Aslan burcunda sadece terim yöneticiliğine sahip olduğundan, Merkür Aslan enerjisini kontrol etmekte biraz zorlanabiliriz. Nasıl mı?
Yazının devamını okumak için: MERKÜR ASLAN BURCUNDA (29 HAZİRAN – 6 EYLÜL 2018)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder