29 Mayıs 2018 Salı

29 Mayıs 2018 Yay Burcunda Dolunay



29 Mayıs 2018 günü saat 17:21 civarı 8°Yay burcunda dolunay gerçekleşiyor. Dolunay 2.evde gerçekleşirken, Kova burcundaki Mars'a uyumlu bir açıyla bağlanmış. Mars ve Uranüs arasındaki çekişme bu dolunayda devam etmekte. Ancak Dolunay çok olumlu bir görünüme de eşlik ediyor. Su grubunda büyük bir üçgen oluşuyor sevgili dostlar: Yengeç burcundaki Venüs, Akrep burcundaki Jüpiter ve Balık burcundaki Neptün el ele vermiş ve çok özel bir görünüm oluşturmuşlar ki biz buna büyük üçgen diyoruz. Öte yandan Oğlak burcundaki Satürn ve Pluto, Venüs'ün karşısına geçerek, oluşan bu büyük üçgeni uçurtmaya çevirmiş durumda.
Diğer taraftan Dolunay çok özel sabit yıldızlar ile kavuşum yapmakta. Ay Antares, Güneş Aldebaran, Merkür Pleiades, Mars Dabıh, Jüpiter El genubi kavuşuyor.
Dolunay güvenlik sınırlarımızı ilgilendiren alanda doğuyor. Değer yargılarımız, güvenlik algımız ve sınırlarımızla ilgili çok önemli sonuçlar yaşayacağımız bir dönem olabilir. Ortak işler, çalışmalar ve finansal konularda alma verme dengesini yeniden düzenleyebileceğimiz farkındalıklar yaşayabiliriz. Dikkat edeceğimiz şey hakkaniyetli olmak, hep kendimize yontmamak olmakla birlikte, kendi hakkımıza da sahip çıkmak olmalıdır. Bu anlamda birçok bireysel ortaklık ile kurumsal ortaklıklar, mevcut şartları yeniden düzenlemek adına girişim yapabilecekleri bir süreç içerisine girecekler.
Yazının devamını okumak için: 29 MAYIS 2018 YAY BURCUNDA DOLUNAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder