16 Mayıs 2018 Çarşamba

15 Mayıs 2018 Boğa Burcunda Yeniay




Neyin ”farkındaysanız” onu kontrol edebilirsiniz,
neyin ”farkında değilseniz” o sizi kontrol eder.
Anthony de Mello
15 Mayıs 2018 P.tesi günü saat 14:49 civarı 24°Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Yeniay 9.evde doğuyor, Oğlak burcunda seyreden Pluto ve Mars'la üçgen, Akrep burcundaki Jüpiter'e karşıt açı kuruyor. Anın haritasında Başak burcu yüceliyor. Yöneticisi Merkür Bağa burcuna girdi ve tam da yeniay ile birlikte Boğa burcu geçişine şahit olacağımız Uranüs ile kavuşumda. Mars ve Uranüs ise anaretik derecede birbirleriyle gergin açı kurmuş durumdalar.
Yeniaylar yeni başlangıçlar, yeni yollar ve girişimleri sembolize eder. Boğa yeniayı ise toprağı, bereketi,verimliliği sembolize eder. Kış boyunca uykuya dalan ve bu sırada dinlenip, kendini toplayan toprak tüm cevherini işte bu zamanlarda göstermeye başlar. Toprağı etkileyen faktörler ne kadar dengeli ise, toprağın verimi de o denli artar.
Davranışlarımız ne kadar dengeliyse, elimizi attığımız herhangi bir işteki verim de o denli artar. Boğa bir sabit grup üyesi olduğundan, değişime ve yeniliklere karşı biraz direngen doğaya sahiptir. Yeni yollar yerine, sağlam, güvenli yollar ile alışkanlıklarına bağlı yaşar. Lakin güvenli yol bizi her zaman doğru sonuca götürmez.


Yazının devamını okumak için: 15 MAYIS 2018 BOĞA BURCUNDA YENİAY



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder