30 Nisan 2018 Pazartesi

30 Nisan 2018 Akrep Burcunda Dolunay



30 Nisan 2018 günü sabaha karşı 03:47 civarı 9°Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay 8 evde,Satürn'den sekstil, Neptün'den üçgen açı açıyor. Dolunay yöneticileri Mars ve Pluto kavuşum halinde ve diğer yönetici Uranüs arasında da gergin diyebileceğimiz bir kare açı kurulmuş. Yükselen 21°Balık, yöneticilerinden Venüs, diğer yöneticisi olan Neptün'e kare, Dolunay yöneticilerine ise 135°lik bir açıyla bağlanmış.
Krizler ve çatışmalar Dolunay süresinde sahnede olacak. Her işin yolunda gitmesini istemeyen yoktur sanırım. Su aksa yolunu bulsa ve her şey rayında gitse keşke. Ancak hayat sahnesi, tüm Evren gibi zıtlıklar üzerine kurulu. Bir yerde cenaze töreni yapılırken, başka bir yerde bir bebeğin doğumu müjdelenir. Biri üzülürken tam da aynı anda başka bir yerde birileri sevinç yaşıyordur. Yani hayat tüm zıtlıkları bünyesinde besleyen bir ana gibidir. Söz konusu zıtlıklar da hayatın toplamıdır diyebiliriz.
Akrep burcu krizlerle doğrudan ilişkilidir. Doğal evi 8.evdir. 8.ev dönüşümün evi olması müsebbibiyle krizler evidir aslında. Ancak krizin arkasındaki sebebi hikmeti kavrarsak dönüşürüz. Değiştiremeyeceğimiz dahası kontrol edemeyeceğimiz pek çok durum taşır hayatımıza. İşte bu durumlar sayesindeki öğrendiklerimiz bizi değiştirir, hayata bakış açımızı değiştirir, bir durum karşısındaki tutumumuzu değiştirir.
O nedenle hazırlıksız yakalandığımız krizlere, hayatımızı tepe taklak edecekmiş gibi bakmak yerine, değişim için bir fırsat olarak bakabilirsek, arayıp da bulamadığımızı belki daha kolay görebiliriz. Çünkü Akrep dönüşüm demektir. Çünkü Akrep yenilenmek demektir.
Yazının devamını okumak için: 30 NİSAN 2018 AKREP BURCUNDA DOLUNAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder