7 Ocak 2018 Pazar

VENÜS BAŞAK BURCUNDA


Sanırım genel olarak hasat mevsiminin başlangıcına denk gelmesidir Eylül’ü Eylül yapan :) Çiftçi çalışır çabalar, derer, çatar, toplar ve emeğinin karşılığını bu ayda alır. Bazen bereket, bazen kıtlıktır sofraya konan.
Çiftçi, hasadın sonucundan, ürünün rekoltesini ve verimini etkileyen faktörleri tespit eder. Dışsal faktörler yağış kuraklık vb.dir. Buna elbette bir şey yapamaz. Diğer uygulama hatalarını (diğer bir deyişle içsel faktörleri) tespit eder ve bu uygulama hatalarını bir sonraki hasat için telafiye başlar.O üzerine düşeni yapar, gerisi mevsimlere kalmıştır artık. Siz hiç zamanı geri alabilen ve sonucu, başa dönerek düzeltebilen bir çiftçi gördünüz mü? Göremezsiniz :)
Çünkü içinde bulunduğu hasadın sonucunu düzeltemeyeceğini bilir. Lakin şuan ki hasadından edindiği tecrübeye göre bir sonraki hasadı düzenleyebilir.
Bu nedenle Eylül ayı, bir çoğumuz için sonuçlanma ve bir sonraki döneme yeni başlangıç yapmaya da işaret eder. Sonuçları ne kadar doğru ayrıştırabilirsek, bir sonraki hasat o denli verimli olacaktır. Çünkü Başak burcunun esas işi ayrıştırmaktır.
Yazının devamını okumak için: VENÜS BAŞAK BURCUNDA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder