7 Ocak 2018 Pazar

4 KASIM 2017 BOĞA BURCUNDA DOLUNAY


4 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 08:24 civarı 11°Boğa burcunda bir dolunay gerçekleşti. Dolunay, ayrıştırmanın evi olan altıncı evde gerçekleşiyor. Oğlak burcundaki Pluto ile Balık burcundaki Neptün de dolunaya olumlu destek veriyor. Dolunay yöneticisi Venüs Yay burcundaki Satürn ile ılımlı açılar kurarken, Oğlak burcundaki Pluto ve Koç burcundaki Uranüs ile gergin açılar oluşturuyor. Anın haritasında Akrep burcu yükseliyor. Bu durumda Mars’ın pozisyonu son derece önemli hale geliyor.
Dolunaylar hayatımıza tamamlanma ve sonlanmalar taşırlar. Bir durum, bir his, bir olayla ilgili tanım koyma konusunda da bir sona gelindiğini sembolize eder. Koyacağımız tanıma uygun koşulların gözle görülür olduğunu haber verir dolunay zamanları. Bu nedenle sonları taşır. Ancak her son, beraberinde yeni bir başlangıcı da beraberinde getirir. Son ne kadar sağlam, ne kadar doğruysa, sonrasında gelen başlangıç da o denli sağlam olur.
Bu dolunay Boğa burcunda ve altıncı evde gerçekleşti. İçinde bulunduğumuz durum ve koşullara odaklı hareket ediyoruz şu sıralar. Durumların bazısından memnunuz ama memnun olmadığımız kısımlar içinde bir parça endişe ile birlikte, nerede hata yapıyorum sorusu zihinlerimizi oldukça meşgul etmekte.
Yazının devamını okumak için:  4 KASIM 2017 BOĞA BURCUNDA DOLUNAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder