7 Ocak 2018 Pazar

3 ARALIK 2017 İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY/ERTELENMİŞ İŞLERİN TAMAMLANMA ZAMANI




3 Aralık 2017 Pazar günü saat 18:48 civarı 3°İkizler burcunda bir dolunayı gerçekleşiyor. Bu dolunay sadece yılın son dolunayı olması münasebetiyle değil, Satürn Yay burcu sürecinin sonuna denk gelen bir dolunay olması ve Satürn’ün bulunduğu burcun karşısındaki bir burç olması sebebiyle de önemli.
Şöyle bir bakalım gerilere doğru. 24 Aralık 2014 tarihinden bu yana neler öğrendik, öğrendiklerimizle neler yaptık? hayatımıza ne kadar ve nasıl uyguladık?
Çoğu zaman bir süreci ve durumu yaşarken, o durumu çevreleyen ya da oluşturan dışsal koşullara o kadar odaklanırız ki, kendi algımızla ilgilenmeyi unuturuz. İşte bu zamanlarda, algımız dışsal koşullar tarafından şekillenmeye daha bir yatkın olur. Hele bir de Satürn döngüsü gibi zorlu bir süreci yaşıyorsak, sorun iki kez zorlaşacaktır.
Bu dolunay geri çekilme ihtiyacı hissedeceğimiz cinsten bir dolunay. Geri çekilme derken, kendinizi toplumdan ya da kalabalıklardan soyutlayın demiyorum elbette. Kendimize ait bir alan yaratma ihtiyacının bu dolunayda bir hayli artacağını söylüyorum. Bu geri çekilme, aynı zamanda yalnız kalma isteği, içinde bulunduğumuz durumu daha uzaktan değerlendirmemize neden olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder