7 Ocak 2018 Pazar

18 KASIM 2017 AKREP BURCUNDA YENİAY



18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14:43 civarı 26°Akrep burcunda, oldukça baskın bir yeniay doğacak. Kendi evinde gerçekleşecek dolunay, yoğun dönüşümlere gebe olaylar taşıyacak hayat sahnemize. Yeniay etkisi baskın olarak 15 gün etkili olsa da, bu zamanda başlayan başlangıçlar yaklaşık olarak bir yılımızı meşgul edecektir.
Sekizinci evde gerçekleşen dolunay ve yeniaylar, dönüşüme gebe durum ve olaylar taşırlar hayat sahnemize. Çözülme değil ama dönüşüm taşırlar. Yaşadığımız an ve anın getirdiklerinden ziyade, geçmişten gelen ve bu anımızı etkileyen durumları dönüştürürler. Bu nedenle karma evlerinden biri olarak da bilinir.
Bu yeniay çevremizde ve bireysel hayatlarımızda kestiremeyeceğimiz durumlar ve ruh halimizi etkileyecek olaylar gelişebilir. Hiçbir şey gelişmese dahi ruh halimiz biraz dalgalı, enerjimiz biraz dağınık ve dengesiz seyredebilir. Yeniay ve takip eden süreç içinde yaşayacağımız olayların geçmişten bir sahneyle bağlantısı var mı bunu sorgulamak gerekli. Yeniaylar tamamlanma yerine yeni başlangıçlar taşırlar. Ancak bu yeniay tamamlanma, akabinde de yeni başlangıç taşıyor.
İnsanoğlu dünkü aklını bugün beğenmez. Hepimizin en az bir kere başına gelmiştir. Geçmişte yaşadığımız bir durum karşısında ”Acaba neden böyle davrandım, neden böyle yaptım ki!” cümlesi. İşte bu yeniay biraz böyle fark edişler taşıyacak gibi. Geçmişten bu anımıza sızan yaralarımızı ufaktan kaşıyacak ve o yaralar sebebiyle oluşan yargılarımız üzerinde etkili olacak.
Yazının devamını okumak için: 18 KASIM 2017 AKREP BURCUNDA YENİAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder