7 Ocak 2018 Pazar

SATÜRN OĞLAK BURCUNDA



23 Aralık 2014 tarihinde Yay burcuna geçen Satürn, 20 Aralık 2017 itibariyle seyrini tamamlayıp, yöneticisi olduğu Oğlak burcuna geçti. Bu geçişle birlikte başta Yay burcu olmak üzere Balık, İkizler ve Başak burçlarının disiplin dönemi sona ermiş bulunuyor.
Satürn 20 Aralık 2017 ile 17 Aralık 2020 arasında Oğlak burcunda seyredecek. Burada kendi burcunda olduğundan nispeten daha rahat bir dönem olacak. Lakin disiplin vermeye de devam edecek.
Satürn’ün kuru doğası ile Oğlak burcunun kuru ve soğuk doğası tamamen uyum içinde çalışır. Bu nedenle doğasının olumsuz özelliklerini göstermekten ziyade daha olumlu özelliklerini sergilemeye yatkın olur. Üç yıl içerisinde Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının yeni üç yıllık disiplin dönemi başlamış oluyor.
Benzer dönemi daha önce 29 Ekim 2009 ile 5 Ekim 2012 yılları arasında yaşamıştık. Satürn o dönem Terazi burcunda seyrediyordu. Oğlak Satürn döneminde de Terazi Satürn dönemine benzerlik gösteren durumlarla karşılaşabiliriz. Özellikle de kendimizi o dönem disipline etmediysek, bu durum oldukça belirginleşebilir.
Yazının devamını okumak için: SATÜRN OĞLAK BURCUNDA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder