7 Ocak 2018 Pazar

JÜPİTER AKREP BURCUNA GEÇİYOR



10 Ekim 2017 günü 16:21 civarı, bir yıllık Jüpiter Terazi süreci sonlanıp yeni bir on üç aylık Jüpiter süreci başlıyor. Jüpiter Akrep burcuna geçiyor evet! Bu yolculuk 8 Kasım 2018 gününe değin sürecek. Daha önce Jüpiter Akrep burcu seyrini, 26 Ekim 2005 ile 24 Kasım 2006 tarihleri arasında yaşamıştık.
Zümrüd-ü Anka’dır Akrep :) Küllerinden yeniden doğar her defasında. Ölüm/yeniden yaşam döngüsüdür. Akrep derindir. Bu nedenle de tüm cevheri en derinlerinde saklar. Dışarıdan bakıldığında gözle görünmeyen, ancak kendisi gibi derinlere inebilenlerin fark edebileceği cevhere sahiptir. Belki de bu nedenle Akrep burcu yeraltı kaynakları ve Zümrüdü Anka ile özdeşleşmiştir.
Önümüzdeki bir yıllık süreç, tutunduklarımızı bırakabilmek, sahip olduklarımızdan vazgeçmeye cesaret etmek, küllerimizden yeniden doğuşa götüren tamamlanmalara taşıyacak bizleri. Söz konusu sonlar/tamamlanmalar, efsanedeki yedi dipsiz vadiye doğru yönlendirecek bazılarımızı. Dipsiz vadiye çoktan girmiş, ancak dönmek üzere olan, ölmek üzere olanlaraysa taze kan aktaracak süreç.
Yazının devamını okumak için: JÜPİTER AKREP BURCUNA GEÇİYOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder