21 Aralık 2018 Cuma

JÜPİTER YAY VE ŞANS ÜÇLEMESİ ÜZERİNE


Jüpiter temel asaletini sergileyeceği Yay burcuna geçti. 8 Kasım 2018 itibariyle, 13 aylık yeni bir periyot da başlamış oldu böylece. Süreç 2 Aralık 2019’a değin sürecek ve Yay burcu bireysel haritalarımızda hangi eve düşüyorsa o alanlarda Jüpiter desteğini hisseder olacağız.
Daha önce benzer Jüpiter Yay geçişi 24 Kasım 2006 – 18 Aralık 2007 tarihleri arasında gerçekleşmişti. 2019 yılında, bir önceki süreçle benzerlik gösteren değişimler, olay ve durumla karşılaşabiliriz. O zaman yapamadıklarımızı şimdi yapabilir, o zaman edindiğimiz temelsiz yargıları dönüştürme fırsatı yaratabiliriz.
Bir gezegen tam asaletindeki pozisyondayken enerjisini tam gaz çalıştırır. Böyle zamanlar, atılan küçücük bir adımı büyük sonuçlara çevirme potansiyeli taşır. Jüpiter de potansiyel fırsatlarla ilişkilendirilmiş bir gezegen olacağından, bir çok kişi için fırsat ve ilerleme taşıyan bir süreç başlayacak.
Ancak yanlış anlaşılan bir kavram olmaması adına özellikle belirtmek istediğim şeyler var. Jüpiter gelecek ve oturduğumuz yerde bize şans getirecek gibi bir algı oluşmasın lütfen. Gezegensel konfigürasyonlar kişinin, o kombinasyonun temsil ettiği enerjiyi kullanma dengesi ile birlikte, bireysel çabası ile doğru orantılı olarak çalışırlar. Eğer ben o enerjiyi hayatımda dengeli çalıştırmazsam, söz konusu dengesizliği daha çok büyütürüm. Sağlıklı bir özgüven geliştirmiş birey özgüveni ile doğru orantılı olan girişimleri büyütüp geliştirirken, ego sorununu çözmemiş kişinin, egosunun daha çok şişmesine neden olacaktır misal.
Yazının devamını okumak için: JÜPİTER YAY VE ŞANS ÜÇLEMESİ ÜZERİNE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder