21 Aralık 2018 Cuma

7 KASIM 2018 AKREP BURCUNDA YENİAY




7 Kasım 2018 Merkür gününde 19:03 civarı 15°Akrep burcunda yeniay gerçekleşecek. Bir yıldır Akrep burcunda seyreden Jüpiter, yeniay ile birlikte yolculuğunu tamamlayacak.  Bir önceki gün akşam saatlerinde hem Uranüs’ün hem de Kuzey Ay Düğümü burç geçişi de gerçekleşecek.
Anın haritasına göre yeniay 6.evde gerçekleşiyor. Yöneticisi Mars ile kare açı kuruyor yeniay. Diğer yöneticisi Pluto ile altmışlık, Neptün ile trine açıda. Zuben elgenubi sabit yıldızı kavuşumlu yeniayda İkizler burcu yükseliyor. Merkür’ün konumu pek parlak olmamakla birlikte Antares le kavuşuma doğru ilerlemekte.
Tutsak olmak mı istiyoruz? Yoksa özgür olmak mı?
Başarmak, kazanmak, haklı olmak elbette hepimizin isteyeceği şeyler. Ancak şu var ki: her zaman kazanamayız, her zaman başarılı olamayız, keza her zaman haklı olamayız.
İşte tam da böyle zamanlarda olmadığını/olduramadığımızı kabul etmek gerek. Bu kabulleniş hali ikinci aşamada nedenleri sorgulamaya götürecektir bizleri. Kabullenemediğimizde, durumu tırmandırabiliriz değil mi? Ya da kazanmak için her şeyi yapabiliriz.

Yazının devamını okumak için: 7 KASIM 2018 AKREP BURCUNDA YENİAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder