21 Aralık 2018 Cuma

23 KASIM 2018 İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY


23 Kasım 2018 Cuma günü 0°İkizler burcunda dolunay gerçekleşiyor. Yay burcundaki Jüpiter ile yine Yay burcunda retro Merkür dolunaya karşıt açıda. Mars Balık burcunda ve Dolunay etkileşimlerini t-kareye çeviriyor. Mars aynı zamanda apeks konumunda. Ha geçti ha geçecek derken retroların biri bitiyor biri başlıyor.  Biraz sabır 10 Aralık gibi Merkür de normal seyrine dönsün ondan sonrasına Allah kerim demekten alamıyorum kendimi :)
Dolunaylar sonuçları tamamlanmaları taşırlar. Bir fikir, bir iş, bir olay her neyse o durum, artık olgunlaşmış ve bir sonuca bağlanma zamanı gelmiş demektir. Bu nedenle yeni başlangıçlar yapmaktan ziyade, var olan durumlar tamamlanmalı ve sonuca vardırılmalıdır.
İkizler burcu dolunayı nispeten daha olumlu olmakla birlikte değişken grup t-karesine eşlik eden bir dolunay olduğundan zihnimizin sesi ile sezgilerimizin sesini birbirine karıştırmanın her zamankinden kolay olacağı günlerden geçiyoruz. Dolunay yöneticisi Yay burcunda retro ve 12.evde olduğunda, düşünce ve fikir yoğunluğu, tabiri caizse kafamızı kazan haline getirir. Konstrasyon problemleri, sonuçlara ulaşma/ulaştırmada yetersizlik hali hakim olabilir.
Yazının devamını okumak için: 23 KASIM 2018 İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder