21 Aralık 2018 Cuma

7 ARALIK 2018 YAY BURCUNDA YENİAY


7 Aralık 2018 Cuma günü saat 10:20 civarı 15°Yay burcunda 2018 yılının son yeniayını yaşayacağız. Jüpiter 9°farkla yeniaya eşlik etmekte. Balık burcunda kavuşuma hazırlanan Mars ve Neptün yeniaya kare açıyla bağlanmış. Kavuşum, anın haritasında 2.evde gerçekleşiyor. Öte yandan Koç burcundaki son döngüsünü tamamlamak üzere gerileyen Uranüs de yeniaya 135°lik açıyla 3.evden eşlik ediyor.
Yükselen Oğlak ve yükselen yöneticileri birbirleriyle olumlu etkileşim kurmuş olsa da Satürn ve Mars’ın konumlandığı alanlar biraz kritik durmakta.  Beraberinde Merkür retrodan çıkmış olsa da gölge dönemini 10 Aralık’a değin sürdürecek.
Yeniaylar yeni başlangıçlar, atılımlar ve girişimler için uygun zamanlardır. Dolunaylarda sonuç alma ve tamamlama/bitişler varken, yeniayda yeni sayfa açma zamanı gelmiştir artık. Bu  yeniay etki süresi açısından diğerlerinden biraz farklı bir yeniay olacak. Çoğu kişi için etki süresi, aşağı yukarı bir yıl kadar geçerli olan bir yeniay var önümüzde. Dolayısıyla yeniay takibinde başlayan sürecin oturması biraz vakit alabilir. Mars ve Neptün’ün konumu, en azından bu ay boyunca yanılgılara açık bir halde olabileceğimize işaret ediyor.
Yazının devamını okumak için: 7 ARALIK 2018 YAY BURCUNDA YENİAY


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder