21 Aralık 2018 Cuma

11-13 ARALIK 2018 AY HAREKETLERİ


Gece saatlerinde Ay Kova burcuna giriş yaptı. 13 Aralık öğle saatlerine kadar duygular ile birlikte aklımızın da biraz mantıkçı ve yenilikçi çalışacağı zamanlardan geçeceğiz. Özellikle bekleyen işler, ertelenmiş konuları masaya yatırmak için iyi bir kaç gün. Hani vardır ya; bir şeye başlarsınız ama devamını getiremez, sen biraz bekle dersiniz. Bu bekleyişe alma, bazen motivasyon eksikliği, bazen bilgi/tecrübe eksikliğindendir. İşte başlangıcı yapıp bir nedenle, beklemeye aldığınız ya da bir kenara koyduğunuz bir çok konuyla ilgili fark edişler söz konusu olabilir.
Bazen yollar tıkanır ilerleyemeyiz. Tıkanan yolları, konuları tekrar açmak için yeni bakış açıları, yeni yöntemler geliştirmemiz gereklidir. O yöntemler arasında ”acaba bu mu?” ”acaba şu mu?” diye karar veremeyiz. Doğru cevabı bulduğumuzda da bazen hemen harekete geçemeyiz.
11, 12 ve 13 Aralık tıkanıklık yaşadığımız, çözüm geliştiremediğimiz konu ve kavramlarla ilgili farkındalık kazanmak adına oldukça olumlu bir süreç olacak. İhtiyaç duyduğumuz bakış açıları ile birlikte daha önceden karar verdiğimiz ama harekete geçmek için beklediğimiz konularla ilgili aksiyon alabiliriz.
Özellikle 12 Aralık akşam saatleri bu anlamda oldukça olumlu enerjiler taşıyor. Aynı saatler, ruhsal çalışmalar, ibadet konuları yanında yaratıcılıkla ilgili işler açısından da oldukça verimli olabilir.
Yazının devamını okumak için: 11-13 ARALIK 2018 AY HAREKETLERİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder