14 Haziran 2017 Çarşamba

Mars Jüpiter'e Kare/Sabırsızlık ve Dürtüsellik


Yengeç burcundaki Mars, bugün itibariyle Terazi burcundaki Jüpiter’in bakış açısına giriyor. Yaklaşık 8 Temmuza kadar sürecek bir Mars Jüpiter karesine maruz kalacağız. Kare açı en çok Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını etkileyecek. Sadece Güneş burcunuzun bu dört burçta olması gerekmez, kişisel bir gezegeninizin bu burçlardan birinde olması, enerjiden ziyadesiyle etkilenmenize sebep olacaktır.
23 – 28 Haziran arası baskın olmakla birlikte, 8 Temmuza kadar girişimler ve başlangıçlar konusunda daha kontrollü olmamızda fayda var. BKNZ: Mars Yengeç Burcunda
Mars Jüpiter kontakları sabırsızlık, dürtüsellik ve şüphecilik göstergesidir. Bu nedenle başımızı derde sokacak girişimler ile kaza olasılığını bir parça arttırırlar diyebiliriz. Aşırı coşmaya meyilli olduğumuzdan, her hangi bir fikri sunmakta ya da kabul etmekte düşünmeden adım atmaya dönük bir doğa verecektir öncü burçlara. Kontrollü olmak adına ekstra çaba sarf etmemiz gerekiyor süreç içerisinde.

Temmuz başlarında Plutonun da bu kare açıyı T-kareye çevireceğini hesaba katarsak, oldukça hassa günlerdeyiz.
Biriktirmeyelim! Bastırmayalım! İletişim kurmaya özen gösterelim! Anlamak için soru soralım! Aklımızın karıştığı yerde, konuya objektif yaklaşabilecek birine danışalım! Aceleye getirilmiş kararlardan uzak duralım! Şüphe duyduğumuz şeylerde kendimizle yüzleşmek adına çaba sarf edelim!
Trafikte, uzun yolculuklarda bilhassa dikkat etmekte fayda var. Tahammül sınırımızın çok düşük olduğu, kolayca gaza gelebilecek bir dönemdeyiz. Bu nedenle aşırı hız ve dikkatsizlik daha sonradan maddi ve manevi olarak başımızı ağrıtabilir. Trafik haricinde ev içi ufak kazalara meyilli olduğumuzu, sakarlığa açık olduğumuzu önemle belirtmek isterim.
Atılgan ve acelecilik yüzünden zarara uğrama, kolay kazanma uğruna kayıplar yaşama olasılığımız oldukça artıyor. Bununla birlikte, abartılı teklifler, parıltılı kutularda sunulan hediyelere dikkatle yaklaşmanızı öneririm. Zira ‘’dimyata prinç ekmeye giderken, evdeki bulgurdan olmakta var’’
1 – 5 Temmuz arası Mars, daha Jüpiterin bakış alanı dışına çıkmadan, Pluto ile karşıt açı yapacak. Hırs, kazanmaya takıntı, kin, öfke kavga ve tartışmalara çık olabileceğimiz günlerdeyiz.
Efendim Mars enerjisi aslında bedensel bir enerji olduğundan, mümkün mertebe bedenimizi yoracak işler yapalım. Marsiyen enerjileri meditasyon yaparak sağaltamazsınız. Vücudunuz elektrik yüklü çünkü. Bedensel enerji fazlanız var ve bu tüm biyolojinizi etkiliyor. Eğer doğru kanala aktarmazsanız da yavaş yavaş ruhunuzu kemirmeye ve atmamanız gereken adımlar ve negatif sonuçlarla karşılaştıracak. Bu nedenle, enerji fazlasını, bedeninizi çalıştıracak işlerle meşgul olarak sağaltınız.
Sevgilerimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder