4 Haziran 2017 Pazar

Venüs Uranüs Kavuşumu Satürn ve Kuzey Ay Düğümüne Üçgen



Gökyüzünde adeta şölen var bugün. Koç burcunda Venüs-Uranüs kavuşuyor. Kavuşum Aslan burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile Yay burcundaki Satürn’e üçgen açı yapıyor. O zaman dans diyoruz hep birlikte.
”Venüs, her zaman benzerlik noktalarını ve ortak çıkarları görmeye, farklılıkların üzerini örtüp onları uzaklaştırmaya yatkındır” der Charles Carter
Sevme biçimimiz, sevgimizi ifade etme biçimimiz, yakınlık içinde hissettiğimiz insanlar, maddeye yüklediğimiz anlam ve tabii ki dişil enerjimizi sunma biçimimiz Venüs’e göre belirlenir. Şu an Koç burcunu terk etmeye hazırlanan Venüs Koç burcundan çıkmadan evvel Uranüs’le kavuşarak Venüs prensiplerinde ani değişiklikler yapmaya olanak sağlayan koşullar sundu.

Denemediğimizi denememize imkan verecek, ilişkilerimizde farklı enerji değişimlerine neden olacak bir süreç içindeyiz. Normalde bağlılık, bağlanmak ile özgürlük arasında kalmakla ilişkilendirdiğimiz bu görünüm bu kez daha farklı ve gelişmeye açık bir yöne doğru götürebilir bizleri. İkili ilişkilerde yaşadığımız sorun ya da sıkıntıları farklı yaklaşımlarla çözebileceğiz. Venüs’ün güçü Koçta düşer. Bu, gezegenin olumsuz doğasını daha çok açığa çıkarması anlamına gelir.
Bu nedenle Venüs Koç’ta dengeye gelmek adına bir parça daha fazla çaba göstermek zorundadır. Gel gelelim biraz bön tarafları olan Venüs Koç için bu pek kolay olmasa gerek. İşte Uranüs’ün, bizi dengesiz yapan taraflarımızdan özgürleştirici bir etkisi olacaktır. Normalde kopuşlar anlamına gelir bu kavuşum. Ancak Yay burcundan destek olan Satürn, insanları birbirinden koparmayacak. İnsanları birbirinden koparan dengesiz özelliklerinden koparacak ve özgürleşme sağlayacaktır. Daha düşünerek, yeni yolları deneyerek ve tüm değişikliklerin bireysel sorumluluğunu alarak hareket etmemize sebep olacaktır.
Satürn ve Kuzey Ay düğümü etkisi bizlere daha deneysel bir etki vermekle birlikte, daha ayakları yere sağlam basan kararlara meyletmemize sebep olacak gibi. Bu da Venüs Koç’un düşünmeden karar alma etkisini frenleyecek ve ister istemez daha sağlıklı kararlar vermeye yönlendirecektir diyebiliriz.
Sadece ikili ilişkiler değil, her türlü ilişkilerinizdeki aşırılıklarınızın farkına varmaya çalışın bugün. Kendinizi geliştiremediğiniz, desteklenmesi gereken yönlerinizi de görmeye çalışın. Normalde görmek çok zor olan eğilimlerinizi Uranüs etkisiyle fark edebileceksiniz. Satürn ve Ay düğümü desteği ile de eyleme geçebileceksiniz.
Bireysel haritası müsait olanlar, ilginç tanışmalar takibinde yeni ilişki başlangıçları yaşayabilirler. Satürn desteği de söz konusu olduğundan, anlık çekim değil, devam edebilirlik ihtimali yüksek olan başlangıçlar yaşayabilirler. Her ne olursa olsun ilişki problemi yaşayanlara altından bir fırsattır bu enerjiler.
Bugün yaşadığımız Terazi burcundaki Ay-Jüpiter kavuşumu aradaki dengesizlikleri ortaya çıkaracak ve bir taşla iki kuş vurmuş olacağız. Daha sabırlı, daha uzun vadeli, ortak paydaya dayalı ve daha sağlamcı adımlar atmak dileğiyle…
Sevgilerimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder