4 Aralık 2012 Salı

ARALIK Ayı Gezegen Transitleri

    Zorlu bir Kasım ayının ardından Aralık ayına geçiş yaptık. Gökyüzü nispeten düzeldi ancak Uranüs Plüto mücadelesi devam ediyor. Ay başlarında oluşan Merkür Neptün karesi ise boş idealler peşinde koşma, tutamayacağımız sözler verme gibi yanılgılı bir ruh hali eğiliminde olabileceğimize işaret ediyor. Bu etki ne zamana kadar sürer? Tahminen Merkürün 12 Aralık'ta Yay burcuna girmesini takiben 16 Aralık tarihine kadar sürer. Bu demek oluyor ki; Bu tarihe kadar çok hayati kararlar almamak, sözler vermemek yararımıza olacak. Eğer sonradan pişmanlık duymak istemiyorsak tabi. Merkür Yay burcunda pek rahat değildir. Fakat yönetici gezegeni bir süredir İkizler burcunda seyretmekte olan Yay burcu karşıt burcu İkizlerin yöneticisini evinde ağırlayacağından, bu karşılıklı ağırlamanın olumsuz özellikleri dengeleyeceğini gösterir. Olası girişimlerininiz 13 Aralık tarihindeki Yeni ay sonrasında yapmanız yararınıza olur ki, o tarihlerde Merkür de Yay burcuna girmiş olur.

     Ayın bir diğer olayı Aralık ortalarında Yay burcunda yaşanacak olan Venüs Merkür kavuşumu. Ne getirir bu kavuşum bizlere? İyi düşünülmüş girişimlerde, alınan kararlarda karlı sonuçlar ve başarı getirir. 13 Aralık'taki yeni aydan hemen sonra oluşması, yeni başlangıçlarda sürprizler ve güzellikleri hayatımıza dahil edebileceğimizin ispatı gibi. Uzaklarla iletişim, seyahatler, sevgi dolu oluşumlara olanak verecek enerjiler hakim gökyüzünde bu tarihlerde.

   Marsın ayın son günlerinde Kova burcuna geçmesiyle, bireysellik ve özgürlük  dürtülerimiz harekete geçebilir. Alışılagelen durumlara başkaldırma heveslisi olabiliriz. İlişkilerimizi bir miktar zedeleyebilecek davranışlara girebiliriz. Aman dengemizi çabucak sağlayalım ki, sonradan zor durumlara düşmeyelim.

  13 Temmuz'da gerilemeye başlayan Uranüsün, 13 Aralık'ta normal seyrine dönmesiyle beklemeye alınmış, uzunca bir süre düşünme ve düzenleme sürecine girmiş durumların da sonuna gelindi. Muhtemelen Aralık sonu gibi beklemeye alınan, henüz olgunlaşmayan olayların olgunlaşması ile birlikte hızla uygulamaya konulabileceği yeni bir süreç başlıyor.

Aralık ayının genel hareketleri bunlardır. Yeni ay ve etkilerini ayrıntılı olacak başka bir yazımda yazacağım. Hepimize güzellikler getirmesini dilerim. Sevgilerimle....

*** Ad-Soyad, doğum tarihi(gün/ay/yıl şeklinde) kesin doğum saati ve doğum yeri bilgilerini evreninkizi@gmail.com adresine gönderen ilk 3 takipçime ücretsiz Bireysel Aralık ayı transit analizi hediye edeceğim ***

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder