3 Ocak 2013 Perşembe

Ocak Ayı Transit Etkileri

    2013 yılına sonunda girdik. Zorlu bir yılı geride bıraktık, lakin deneyim hiç bitmez. An oldukça, yaşam devam ettikçe insana bahşedilen her şey süreklilik kazanacaktır :) 
   Yukarıda ne varsa, aşağıya da o yansır deyimine bayılırım. Bakalım neler varmış Gökyüzünde?

Bir aylık görünümlere baktığımda genel olarak gördüğüm şudur; '' Ektiğini biçme döneminin başlangıcıdır 2013 yılı, Ocak ayı''.... Yani diğer bir deyişle '' Bu şapkadan tavşan çıkmaz/çıkar '' durumu :)

     Her birimiz 2012 yılında sonlanması gereken konular hakkında epey baskı yaşadık üzerimizde. Ayrılıklar, sonlanmalar, bırakmalar, yüzleşmeler. Belki kolayına kaçmaya çalışanlar oldu, belki de ısrarla geçmişten üzerine yapışıp kalmış kalıpları bırakmamak için direnenler.... Ve içini kanırta kanırta yüzleşip '' Vardır bir hayrı! '' yaklaşımıyla akışa teslim olanlar :) Sevindirici haber: artık gökyüzü duruldu :) Duruldu da! Herkese değil :))))) 

    Efendim Ocak ayının önemli  hareketleri aşağıdadır.

- 1 Ocak 2013 Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi

- 10 Ocak 2013 Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi

- 11 Ocak YENİ AY 21:44 Oğlak burcunda

- 20 Ocak 2013 Merkür'ün kova burcuna geçişi

- 27 Ocak DOLUNAY 06:39 Aslan/Kova aksında

        Gezegenlerin Oğlak burcunu sırayla ziyareti bana, artık soyuttan somuta dökülmemiş hiçbir şeyin geçerli olmayacağı, kabul edilemeyeceği gerçeğini düşündürdü :) İşte ektiğini biçmek budur! Düşüncede kalan, eyleme dökülmeyen her gerçek(!) geçerliliğini yitiriyor ve yeni kapılar açılıyor artık insanlığın önünde :) E güzel! :) 

     Açık olabilecek pek çok şeyi gizlemeye devam edenler... Özüyle sözünü bir edememişler... Sağ gözü A'ya bakarken, sol gözü B'de kalanlar... Huyları ile niyetleri arasında farklılıklar olanlar... Ağzıyla doğruyu söyleyip, arka planda ŞERRE hizmet edenler VE BUNU KILIFA SOKANLAR... Kardeşi kardeşe düşürenler, düşman edenler... Karı -kocanın arasını bozmak için çomak değil Tomruk sokanlar... Hakka tecavüz edenler... Kin nefret saçmak için kırk takla atanlar... Tamahkarlar, şakşakçılar, çıkarcılar... Bir yaralı parmağa çıkarı olmadan işemeyenler... Planlarınızın istediğiniz gibi sonuçlanmadığını görme zamanınız geldi. Aralık ayındaki o kadersel etkilerden nasibini alamamışlar/almak istememişler: tohumlarınızın sonucunu görme zamanınız geldi :) Hiç kem küm etmeyin der gökyüzü!

Hayr için tohum ekenler, üzerine düşeni yapmışlar.... Sizin içinse kutlama zamanı geldi. Evren güzellik ekenlere, güzellik demetini sunacak gibi görünüyor. Seçin, beğenin ALın :) Hadi bakalım HALİL İBRAHİM SOFRASINA...

''Alnı açık gözü toklar buyursunlar baş köşeye
 Kula kulluk edenlerse ömür boyu taş döşeye
 Nefsine hakim olursan kurulursun tahtına
 Çalakaşık saldırırsan ne çıkarsa bahtına
''




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder