7 Mart 2018 Çarşamba

Merkür Koç Burcunda


6 Mart 2018 sabah saatlerinde Merkür Balık burcundan çıkıp, Koç burcuna geçti. 7 Mart gecesi de Venüs Koç burcuna geçiş yapacak. Venüs Koç burcu geçişi ve 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü değerlendirmesini Halimiz dergisinin bu haftaki sayısına yaptım. Perşembe günü okuyabilirsiniz.
Merkür Balık burcu seyri ile 19 Şubat'tan bu yana süregelen konsantrasyon problemleri, dalgınlık, zihinsel dağınıklık, sinirlilik halleri artık son buluyor. Karar verme, harekete geçme, ne yapabileceğini kestirme anlamında daha etkin günler başlıyor. Olayları kendi gerçekliği içinde görmek bir çoğumuz için daha kolay olacak.
Kararları, planları uygulamada, yenilikleri başlatmada 20 Mart'a kadar uygun süreçteyiz. Koç Merkür süresinde karar vermek daha kolay olur. Ancak kararlar ne kadar doğru ya da sağduyuludur bu tartışılır. Süreç boyunca tek derdimiz karar vermek değil, sağlam kararlar vermek olursun.
Merkür Koç'a geldiğinde patavatsızlık ve düşünmeden konuşma etkisiyle ünlüdür. Bu nedenle her düşündüğümüzü ağzımızdan kaçırmadan evvel, çevremizin farkında olursak, konuşmaya değil, dinlemeye biraz daha ağırlık verirsek bu konumun verdiği kuvvetten daha olumlu etkilenmiş oluruz. Kelimeleri gelişine, direkt kullanmak bir parça başımızı ağrıtabilir unutmayalım.
Yazının devamını okumak için: MERKÜR KOÇ BURCUNDA





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder