1 Mart 2018 Perşembe

2 Mart 2018 Başak Burcunda Dolunay


2 Mart 2018 gecesi saat 03:52 civarı 2°Başak burcunda dolunay gerçekleşecek. Dolunay 8.evde Neptün'den karşıt, Mars'tan kare açı alıyor. Mars Aynı zamanda yükselen yücelim yöneticisiyken, Ay Neptün karşıtlığını T-kareye çeviriyor. Yani Mars bu durumda apeks gezegen olduğundan bir hayli önem taşıyor. Dolunay yöneticisi de karşıt burçta konumlanmış. Her ne kadar dolunay, t-kare oluştursa da Satürn ve Pluto'dan oluşan ağır toplardan trine açı aldığından önemli dersler taşıyacak gibi.
Diğer Dolunaydan farklı olarak Başak burcunda gerçekleşecek olan dolunayın etkisi biraz önceden başladı. Aşağı yukarı 16 Şubat civarı başlayan ve 23 Şubat'tan itibaren hız kazanan süreç Nisan ayının başına değin sürecek.
Her dolunayda geçmişten gelen iş ve durumlarla ilgili bir sonuçlanma dönemi yaşarız. Bu dolunay da öyle... Ancak bu dolunayın diğer dolunaydan farkı bir parça kızgınlık taşıyan sorunları gündeme getirmesi ve bastırılmış duyguları tetiklemesi.
Kabul edilmemiş her durum ve gerçek bilinçaltının derinliklerine itilmeye sebep olur. Belli döngüler biriken enerjiyi tahliye etmemize olanak sağlar. Ne kadar çok şey bastırmışsak, ne kadar çok şey biriktirmişsek tahliye o denli şiddetli olur.
Dolunay, bu anlamda biriktirdiklerimizi tahliye görevi görecek. Bu da en çok rüyalar, kabuslar, geçmiş döneme ait hatıraların uyanması, çağrışım şeklinde olabilir. Rüyalarınıza dikkat edin. Neyi korumaya çalışıyorsunuz, neyi görmek istemiyorsunuz bunlar belirginleşebilir. Kabuslardan ya da olumsuz rüyalardan korkmayın, bilinçaltınızın rahatlamaya ihtiyacı var. Zihninizin rahatlamasına izin verin.
Yazının devamını okumak için: 2 MART 2018 BAŞAK BURCUNDA DOLUNAY



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder