7 Şubat 2013 Perşembe

10 ŞUBAT KOVA BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK YENİAYIN BURÇLARA ETKİSİ

   Epeyce bir süredir yazılarımda genel etkilere değiniyor, burç olarak detaya inmiyorum. Bunun sebebi her birimizin doğum haritasının farklı olmasıdır. Ancak son bir haftadır aldığım mailler neticesinde, yoğun istek üzerine yazılarıma burç etkilerini de ekleyeceğim sanırım artık. 10 Şubat Yeni Ayının burç etkilerini bu başlık altında okuyabilirsiniz.

Koç Burçları ve Yükselen Koçlar
Koçlar gevezelik, düşmanlık temalı deneyimler yaşayacaklar. Aslında daha önceden yapılmış olan şeyler açığa çıkacak. Arkadaş, iş, yaşadığınız yerdeki bir takım kişilerin gizliden gizliye arkanızdan yaptıkları dedikodular kulağınıza gelebilir yada ilişkide bulunduğunuz kişilerin kendi durumlarını örtmek, haklı çıkmak için üzerinize atfettiği bir laf söz bu yeni ay vesilesi ile ortaya çıkacaktır. Örn. iş yerinizdeki hatalı bir iş o hatayı yapana değil, hatayı yapan tarafından size maledilebilir. Merak etmeyin doğru, bu vesile ile ortaya çıkacaktır. Yalnız öfke kontrolünüzü sağlamak zorunda olduğunuzu unutmayın. Olana, nedene takılmadan sonuca odaklanın. Hiçbir şey saklı kalmaz. Yaşayacağınız bu deneyim size hayatla ilgili yeni bir bakış açısı, yeni bir kavrayış getirecektir. Belki de neticenin müspet olmasının, sizin süreci kontrol edip etmemenize bağlı olmadığını idrak edeceksiniz.

Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar
Boğalar iş durumları ve gönül ilişkileri ile ilgili fırsatlar yakalayacaklar. Bazı boğalar iş, ortaklık alanlarında epey bunaldılar. Özellikle 27 Ocak'ta Aslan burcunda oluşan dolunayla birlikte sıkıntıları doruğa ulaşmıştı. Bu dolunay sonrası bilinçaltı alışkanlıklarınızda, ilişkilere yaklaşım tarzınız alanında bırakmanız gereken bir şeyler olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Kendinizi ifade biçiminizde yenilenmeniz gereken transitler altındasınız. Güney Ay düğümü transiti, size zarar veren ve bırakamadığınız bilinçaltı veya biliçüstü alışkanlıklarınız konusunda baskı yaratıyor üzerinizde, yaşattığınız bu alışkanlıkların size getirdiği zararlara dikkat çekmekte. Fakat Yeni ay epey güzel açılar altında, bu sorunların çözülmesi adına, kararlı boğalara yeni fırsatlar getirecek. Satürn'ün sesine kulak verin lütfen.

İkizler Burçları ve Yükselen İkizler
İkizler iş ortamlarındaki günlük yaşamda sorun haline gelmiş bir konuyu çözüme kavuşturmak amacıyla atılım yapacaklar. Yasal sıkıntıları olan ikizler çevre yardımı ile sıkıntılarından kurtulacaklar. Mahkeme vs. olan ikizler sevindirici haber bekleyebilirler. İnançlar üzerinde deneyim yaşayacaklar bazı ikizler. Bir süredir yolunda gitmeyen, sorun teşkil eden işlerle aralarındaki perde kalkacak... Yüzleşmelerle dolu bir yeni ay diyebilirim.

Yengeç Burçları ve Yükselen Yengeçler
Yengeçler aşka bakış açılarını, aşkı yaşayış tarzlarını değiştirecek. Mantık-mana dengesini kurmak anlamında sıkıntı yaşayan yengeçler bu yeni ayda denge kurmak adına yeni başlangıçlar yapacaklar. Bir çok Yengece Temmuz ve sonrasında evlilik var. Bu yeni ay, özellikle ikili ilişkilerdeki aksaklıkların, oturmayan durumların masaya yatırılmasıyla sorun çözmek adına fırsatlarla karşılaşacaklar. Lütfen bilinçaltınızı ve hayatınızda inanç haline getirdiğiniz doğrularınızı tekrar gözden geçirin. Şapkayı önüne koyup sorgulamalarını yapacak yengeçlere sürpriz hazırlıyor evren, benden söylemesi . Yollar ve yolculuklar etkili :)


Aslan Burçları ve Yükselen Aslanlar
Aslanlar topyekûn bir yenileme dönemindeler. Transit Satürn ev yuva özellikle anne-baba ve çocuklukta zihinlerine yerleşmiş kalıpları çözmek adına zorluyor çoğu Aslanları. Sanırım bir şeylerin yenilenme zamanı gelmiş. İkili ilişkiler ortaklıklar alanında uyumlu rahat bir hayatın yaşanabilmesi için eski inanç ve davranış kalıplarının yıkılması gerekiyor. Kim bilir belki o sıkı sıkı tutunduğunuz kurallarınızdır ayağınızı tökezleten. İşte Yeni Ay bu anlamda size ışık olacak gelişmeler getirecek. Bazı Aslanlara dost meclisinden gelecek bir kısmet, iş mi olur aşk mı olur bilemem :) Mart ayı bu anlamda güzel gelişmelere gebe.
Başak Burçları ve Yükselen Başaklar
Başaklar iş çalışma koşulları konusundan muzdarip. Yeni ay vesilesiyle bazı Başaklar iş değiştirebilir. Zorunluluklarla başa çıkma konusuna eğilmeleri gerekiyor. Bazı başaklarsa ilişkiler üzerinden sınanıyor ve önlerindeki engel günlük yaşamdaki duygu şekilleri. İkili ilişkilerinde sorun yaşayan, kendilerine yük haline getirdikleri duygularını yine ilişkilerle iyileştirecekler. Dikkat edin alışkanlıklar demiyorum, tamamen duyguların yenilenmesi gerekiyor. Kardeşler ve kardeşlerden gelen haberler fırsatlar etkili diyebilirim.

Terazi Burçları ve Yükselen Teraziler
Bekar terazilere Aşk var sanki. Bu yeni ayı takiben bir aylık dönemde gayet etkili enerjiler altındalar. Nasıl bir aşk denirse, tamamen hayata bakış açınızı değiştirip kendinizi yenileyecek bir aşk gibi. Özellikle boşanmış teraziler ikinci evlilik düşünüyorlarsa, alışılmadık bir ilişkiye hazır olmalılar. Çünkü tüm kalıplarınızı, alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz bu ilişki vesilesiyle :) Yoldan gelebilir, aranızda mesafe olabilir. Ne bileyim yollarla bağlantısı olan biri.. Merkür retroya döndüğünde eski sevgilide gelebilir. Yine mahkeme işi olan Terazilerin sonuç alması biraz uzayacak gibi.

Akrep Burçları ve Yükselen Akrepler
Akreplerde bir inattır gidiyor :) Kendi kendini yeme hali doruğa ulaşmış gibi. Yeni ayın size görmezden gelme huyunuzu çözmeniz için fırsat tanıyacaktır. Yüzleşmekten korkmayın, üstünü örttüğünüz her gerçek çığ gibi büyüyerek ayağınıza pranga vuruyor. Kendinizi yenileme adına yaşıyorsunuz kısıtlanmışlık hislerinizi. Ve ısrarla bırakmadığınız şeyler var bazlarınızın. Karar vermek durumunda kalacağınız olaylar yaşayabilirsiniz özellikle ev yuva ebeveyn konularıyla ilgili. Bu her neyse bırakma zamanı gelmiş. İnatlaşmayı bıraktıracak deneyimler taşır bu yeni ay sizlere. Sonrasında ne kadar hafiflediğinize siz bile inanmayacaksınız :)


Yay Burçları ve Yükselen Yaylar
Evren kafaya koymuş çoğu bekar yayı evlendirecek :) Yaylar düşmanı dışarıda aramayın lütfen. Kendinizin en baş düşmanınızın yine kendiniz olduğunu deneyimleyeceksiniz. Kendi kendinizle savaşı bir kenara bırakırsanız birçok ilişkiniz düzene oturacak ki, uzunca bir süredir transitleriniz buna etki ediyor. Geçmişin hesaplarının sizi bu kadar esir almasına izin vermeyin. Tutkularınız! Tutkularınızı kendinizin yarattığını ve kendi yarattığınızla boğuşmaktan bitap düştüğünüzü fark edeceksin. Ya da edin artık gari yahu :) Siz üzerinize düşeni yapın, evren ne yapacağını bilir...

Oğlak Burçları ve Yükselen Oğlaklar
Oğlak burçlarının ev yuva çocuklar ve günlük yaşamdaki alışkanlıklarla ilgili bir çözülme süreci yaşayacaklar gibi bu yeni ayda. İş konusunda sıkıntı yaşayan Oğlaklara dost meclisinden mi yoksa kardeşlerden mi bilemiyorum çözüm üretecek birileri var.  Uzun soluklu, uzun vadede getirileri olabilecek bir fırsat. Belki bir ortaklık olabilir. Enerjinizin büyük kısmını ev ve yuvaya aktarıyorsanız, dışarı açılma zamanı gelmiş gibi. Yıldızlar sizi dışarı sevk ettirecek ve kontrol alışkanlığınızı dengeye alacak olaylar getirebilir önünüze.

Kova Burçları ve Yükselen Kovalar
Kovalar yakın çevre ile meşguller. Yollar yolculuklarla ilgili durumlar söz konusu. Bu yeni ayı takiben birçok kova iş yada sektör değiştirecek. Hayatın gidişatını değiştiren gelişmeler diyebilirim. Belki de kendinizi ifade, kendinizi yaşamak için en uygun dönem olabilir sizler için. Tokyekün bir değişiklik, görünümden tutun bakış açılarınız, davranışlarınızla ilgili değişimler bunlar. Hani bazen bir şey yapmak istersiniz yapamazsınız ya da yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunluluğunda hissedersiniz. Sanırım zorunluluklar alanında yenilenme getirecek bir şey bu, rahatlıyorsunuz :)

Balık Burçları ve Yükselen Balıklar
Balıklar kabuğundan dışarı çıkıyor artık. Risk alma konusunda hoş deneyimler yaşayacaklar. İkilemler kafanızı kurcalıyor. Yeni ay tamda bu alanınızda doğuyor. Bir sıçrayış, bir kavrayışla birlikte bilinçaltının derinlikleriyle yüzleşip risk alacak işlere girme vaktiniz gelmiş. Belki bir yol yapabilirsiniz bu konuyla ilgili. Aileden birinden de bir destek söz konusu ama bu tamamen sürpriz, hiç beklemediğiniz birinden olabilir.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder