29 Ekim 2018 Pazartesi

GÜNEŞ PLUTO KARESİ/SINIR İHLALLERİYLE İLGİLİ FARKINDALIKLAR


Terazi burcundaki Güneş, Oğlak burcundaki Pluto ile kare açısını bugün keskinleştiriyor. Sınır ihlalleri, manipülasyon, kontrol altına alma çabaları, güç savaşları, yanlış güç kullanımları, takıntı, kaba davranışlar, otorite sorunlarına gebe bir gün.
Her birimiz belli bir potansiyelle geliriz dünyaya ve o potansiyellerle birlikte irademizi kullanma biçimimiz KADER’İ  oluşturur bu nettir! Potansiyeller üzerinde bireysel olarak pek hükmümüz yokken, İrade tamamen kontrolümüze verilmiştir. 
Potansiyel, ilahi Planın bir parçasıdır! İrade bireyin kimliğinin bir parçasıdır! 
Sorumluluk duygusu, yani eylemini ve eyleminden doğan sonuçları kabullenme gerekliliği en çok tıkandığımız nokta. Kimi zaman iyi niyetle yaptığımız şeylerin sonuçları geri tepebiliyor. Geri tepen sonuçla karşılaştığımız durumlarda, geriye çekilip, geri tepmenin nedenlerini objektif bir şekilde değerlendirebiliyor ya da olayın genel bir muhasebesini yapabiliyor muyuz? Yaşadığımız her an, karşılaştığımız her durumda bu uygulamayı yapabilmek, her şeyden önce bir sonraki anı dava güvenli, daha doğru adımlar atarak, bilgelikle geçmemizi sağlar.
Eğer neden sonuç ilişkisi kuramıyor, sonuçları kabul edemiyorsak da durumları daha çok zorlarız. Çünkü tek amacımız istediğimiz sonucu yaratmak olur. Ne var ki herkes istediği her şeye kavuşamaz, kavuşsa da tadını çıkaramaz. Evrenin kendine has bir işleyişi var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder