29 Ekim 2018 Pazartesi

9 EKİM 2018 TERAZİ BURCUNDA YENİAY


9 Ekim 2018 sabahı 06:48 civarında 15° Terazi burcunda yeniay gerçekleşti. Retro Venüs etkisi 1 Ekim itibariyle etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başlasa da esasen 9 Eylül itibariyle hangi alanlarda, konularda etkileneceğimiz, nelerle uğraşmak durumunda kalacağımızın işaretlerini vermişti. Şimdi Venüs’ün kendi burcu olan Terazi burcunda retrolu bir yeniay yaşayacağız.
Anın haritasında yine Terazi burcunda yüceliyor. Dolayısıyla yeniay 1.evde gerçekleşmekte. Neptün ve Pluto açısı gerilimli olmakla birlikte, 4.evdeki Mars’tan olumlu açı alıyor. Geri giden Venüs, Güneş, Ay ve Merkür’le aynı evi paylaşıyor. Retro Venüs, Uranüs, Mars arasında t-kare açı devam ediyor. Ay sonuna kadar da Venüs Uranüs’le tam karşıt açısını keskinleştirecek.
Her yeniay etkisi bir sonraki dolunaya kadar devam ettirir. Bazı döngülerde yeniay ya da dolunayın etkisi 15 – 20 günle sınırlı kalmaz, daha uzun zamana yayılabilir. Bu yeniay ve yeniay takibinde başlayan süreç etkisini, baskın olarak Aralık ayına kadar, etkisi azalarak da Nisan ayına değin sürdürecek. Bu nedenle çok önemli bir yeniayla karşı karşıyayız.
Terazi uyum, barış, eşitlik, adalet, paylaşım ve birliktelikler temaları üzerine kuruludur. Yönetici gezegenin retro olduğu zamanlarda, geçmişten gelen konular duraksama ya da aksama yaratarak tekrar karşımıza gelir. Karşılaştığımız aksaklıklar, mevcut bakış açılarımız yerine yenisini, geçerli olanı, yararlı olanı koymamızı ister aslına bakarsanız. Her aksaklık, her hayal kırıklığı, her sorun aslında bizleri, çözüm üretmeye sevk etmek için tekrar karşımıza gelir. Mevcut durumu yeni bir farkındalıkla değerlendirdiğimizde, içinde bulunduğumuz duruma getirdiğimiz çözümler de kalıcı hale gelecektir.
BKNZ: 9 EKİM 2018 TERAZİ BURCUNDA YENİAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder