1 Mart 2013 Cuma

Mart Ayı Transit Etkileri

   En sevdiğim canım Mart ayına girdik. Bahar hafiften kokusunu hissettirmeye başladı bile :) Her bahar dünya ananın kendini hiç şaşmadan yenilemesine hayran kalırım. Onca tabii olay,önce tomurcuklanma, sonra alabildiğince açan çiçekler, kuş cıvıltıları... Derken güneşin kavurucu sıcakları ve suya hasret, suya özlem.... Sonbaharla arınma başlar, yaprak döker, sessizleşir, ıssızlaşır, tortulardan arınma zamanı başlar. Kış gelir kar, tipi, ayaz, buz, sanki sabrı sınanır dünya ananın... Derken bahar yine gelir çatar ve arınmış doğa yeniden şafağa gözlerini açarak tomurcuk vermeye başlar :) Tıpkı hayat gibi.... 

    Mart ayında çok önemli döngüler görünümler var. Her birini günü geldiğince ayrıntılı bilgileri içeren yazılar halinde yayınlayacağım . Bu yazıda genel etkiler ve önemli tarihleri vereceğim. Bir kaç önemli tarih var ki, o tarihlerdeki deneyimlere dikkat etmeliyiz. Temmuz öncesi son üçten geriye sayım başladı. Temmuz itibariyle özellikle Jüpiterin nispeten güçlü olduğu Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, Kasım 2012 itibariyle içinde bulunduğumuz bu aydan Temmuz ayına kadarki süreç, her birimizin eylemlerince hakedişlerinin verileceği dönemin başlangıcı niteliğinde enerjiler verecek adeta. Zaten Satürn'de retro hareketi bitmiş olarak, şubat itibariyle başlayan dönemi değerlendirme şeklinize göre Jüpiter'e %100 destek verecek. İçinde bulunduğumuz süreç tohum sürecidir sevgili dostlarım. Dolayısıyla Temmuz itibariyle daha olumlu dönemler gelecek. Özellikle su ve toprak grupları ile bu gruplarda kişisel gezegenleri konumlanmış olanlar büyük ölçüde şanslı bir sürece başlayacaklar. Tabi bu biraz ektiğiniz tohumun niteliğine ve kalitesine bağlı :) Unutmayın ARPA EKEN BUĞDAY BİÇEMEZ! Günü geldiğinde vay ben anlamadımıdı, vay ben buğday sandımıdı, sonra harman yerinde dört dönmek yok :))) E güzel, hayırlı ola diyelim şimdiden :)

5 Mart Venüs Chiron kavuşumu yaşanacak. Kadersel temalı olaylar kapıda. Doğum haritasında sindrella açısı olanlarda aşk sevgi yenilenme, değer verme temalı güzel güzel olaylar var. Var da, Dansöz Cüpitere dikkat! Sonra akım derken tokum dedirtiverir maazallah :) Sadece bugün değil Yengeç burcuna geçene kadar o oportünist Jüpitere dikkat ediverin, kendinize mukayet olun. Öyle Allam bana mukayet ol demekle olmaz! Herşeye o mukayet olacaksa sen neciliksin? :))) 

8 Mart Merkür Chiron kavuşumu... İyi bir olay mı? İyi bir olay :) Sürü psikolojisi denen birşey vardırya hani, pek bi bayılırız sürüden sayılmaya. Kendi aklımızı, sezgilerimizi, tecrübelerimizi pek kullanamayız. Sorunlarımız vardır. Hırslanmışızdır birde, hayat memat meselesi haline getirmişizdir birşeyleri. Hele ki iki elimizi bu meseleye atıp doğrultamamışsak tek başımıza. Birileri gelsin inceden gaz versin isteriz. Sen böylesin, haklısın olm! Bak sana bi akıl veriyimmi? ciler sarmıştır etrafımızı. Pek bi bayılırız zaten şakşaklanmaya :) Hah bildiniz mi? İşte bu görünüm manevi tecrübeler getirir, bi bakmışız sürüden ayrılmışız, sorunlarımızı çözmeye gönüllü oluruz, kendi kendimizi tedaviye girişiriz. İşte bu gün öyle bir gün. Anahtar kelime kendimize samimiyet ve yüzleşme!

11 Mart Balık burcu yeniayını takiben Venüs KAD üçgeni yaşanacak. Gelirlerde artış, doğru zamanda doğru yerde olmak temalı olaylar. Lakin Cüpiter'e yine dikkat! Harcamalarınıza dikkat edin, har vurup harman savurma isteklerinizi dizginleyin. N'olcak olm babamdan kalan evi satıyoruz, üç beş aya satılır elim bollaşır nasılsa dimeyin. El atıynan gelin gidebilemeyebilirsiniz! :)

12 Mart'ta Mars Öz burcu Koç'a geçecek. Balık burcundaki ziyareti esnasında üzerinize çöken rehavet, bi eli kolu kaldıramama etkisi geçiyor ve ACTION!

27 Mart Dolunay zamanı ayrı bir konu olduğundan hiç girmeyeceğim şuan. Gezegeç geçişleri aşağıdadır. Hepimiz için güzellikleri tadacağımız bir ay OLsun... Öperim hepinizi :)

-11 Mart 21:52 Balık Burcunda Yeni Ay
-12 Mart Mars Koç Burcu geçişi
-17 Mart Balık Burcu Merkür DÜZ SEYRE DÖNÜŞ
-20 Mart Güneş Koç Burcu geçişi
-22 Mart Venüs Koç Burcu geçişi
-27 Mart 11:28 Terazi/Koç aksında Dolunay



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder