9 Mart 2013 Cumartesi

11 Mart 2013 Balık Burcunda Yeni Ayın Burçlara Etkisi



Pırıl pırıl bir Yeni Ay, pırıl pırıl umutlar ve pırıl pırıl sürprizler... Prangalardan kopuş ve yenilenen doğaya gülümseyerek uyanış havası var adeta. Ancak Mars hızla Uranüs'le kavuşum aralığına girdi. Sakarlık verir
bu açı ve sakarlıktan ufak kazalara sebebiyet verir. Özellikle Satürn'le yaptığı görünüm kemiklerde kırılmaya yol açacak ufak kazalara yolaçabilir. Özellikle KOÇ KOVA ve AKREPLER bu tür kazalara ve yaralanmalara açık durumdalar. Ani hareketlere dikkat ediniz, çanağı çömleği patlatmayınız benim sevgili dostlarım. 

Yeni ayın burçlara etkisi aşağıdadır. Hayırlı uğurlu olsun herkese. Sevgilerimle...







 KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇLAR
Koç burcunun pekte doğasına uymayan ağır Balık burcu transitinin son ayağına gelindi. Birçok koç, ruhsal yapısını adeta deşen süreçten ödüllerle çıkaracak. Nedir bu ödüller dersek, evrenin her bireye eylemlerince vaadettiği her neyse o'dur diyebilirim. Bazı koçlar çok keskin kararlar alacak. Özellikle ilişkiler alanında ani kopuşlar ya da ani evlilik kararları Mart ayına damgasını vuracak. Genişleyen ruhsal yapınızla birlikte, ilişkide bulunduğunuz çevreyi de yenileyecek yeni oluşumlar aşamasındasınız. Özellikle Merkür'ün geri hareketi sonrası yani 20 Mart itibariyle hayat akışında bir hızlanma söz konusu. Sadece çevre vs değil, duruş, düşünüş, yaşayış tarzınızda ani bir değişikliğe uğrayacak gibi. Yeni çağınıza hoş geldiniz. İş bekleyen Koçlara iş, aşk bekleyen koçlara aşk... Hadi hayırlı olsun :)

BOĞA  BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞALAR
Boğa burçlarının ilişkiler ortaklıklar evini epeyce kısıtlayan Satürn,  dur düşün sürecinde projektörü dostluklar ve paylaşımlar evi ile kendi bilinçaltınıza ve bilinçaltına bağlı alışkanlıklarınıza tuttu. Evet çevreniz yenileniyor, dostlarınız yenileniyor. Ancak öylesine değil. Koç burcundaki Uranüs manevi tecrübeleriniz üzerinde farklı perspektiflerden bakabilme yetisi kazandırarak, aynadaki aks'i tüm çıplaklığıyla görmeye olanak sağladı. Hayaller ve gerçekler dengesini sağlamada Satürn adeta lehinize çalıştı diyebilirim. Bazı boğalar ortaklıkları sonlandırma isteği ile girişimlerde bulundu, bazılarsa ne kadar toparlarsam o kadar iyi diyerek kolları sıvayarak yola koyuldu. Sevgili Boğalar çok keskin kararlar almak için uygun dönemde olduğunuzu söyleyemeyiz. Kararlarınızı Temmuz ayı itibariyle vermenizin daha yararlı olduğun farkına varmanızı sağlayacak bir yeni ay evresindesiniz. Bir yardım eli, bulanıklığı dağıtacak bir gelişme kapıda.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER
İkizler günlük yaşamdaki alışkanlıkların ceremesini çekiyor bir süre. Çoğu ikizler iş, kariyer evlerindeki sıkıntılarla mücadele halinde. Davranış ve alışkanlıklarınızın dönüşüme uğratan gelişmelerle karşı karşıyasınız. Sorumluluk ile sorumsuzluk arasındaki ince çizgi ve her iki davranışın aşırılıkları anlamında çözülmeler yaşayacaksınız adeta. Alışkanlıklar değiştikçe kariyer hayatında genişleme yenilenme görünüyor. Bu birazda dostlar idealler umutlar evinizdeki değişimle birlikte gelmek istediğiniz noktaya gitmeniz adına gerekli koşulları verecek gibi. Süreci bu yönde değerlendirmenin Mayıs ayı yeni ayı itibariyle getireceği güzellikler emeğinizin karşılığını verecek gibi :) 

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇLER
Yengeçler inanç olarak geliştirdikleri kavramlar hakkında çözülmeler yaşayacak. Bazı yengeçlere kariyer anlamında mutlu mutlu imzalar atmaya sevk edecek sürprizli gelişmeler var. Aşk ve çocuklar evinde müzminleşmiş artık çoktan sonlanması gereken bir şeyler iyiden iyiye gözünüze batacak gibi. Ya herro ya merro kıvamında yeni bir bakış ve yeni bir farkındalıkla birlikte sonlanacak ve başlayacak bir şeyler var. Satürn'ün bu alandaki transiti gözünüzü korkutuyor olabilir ancak, bu transit anında hayatınıza aldığınız yenilikler, başlayan işler belki zahmetli ama sağlam yürür. Temmuz ayı itibariyle birçok yengeç burcu bu anlamda değişiklikler yaşayacak. Uzaklardan haberler etkili. Aşk hayatınızdaki sonlanma ve başlangıçlar gözünüzü korkutmasın, Temmuz itibariyle sis kalkınca neyin ne olduğunu daha iyi görüyor olacaksınız.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLANLAR
Aslanlar, çevrelerindeki arkadaş eş dost yada aile meclisindeki birilerinin sorunlarıyla meşgul şu sıralar. Sanki yanlış giden bir şeyler Yeni ay vesilesiyle çözüme kavuşacak gibi. Bazı Aslanlar yine bu kişilerin işleriyle ilgili yol yapabilirler. Kadersel diyebileceğim bir şeyler var. Sanki o anki uğraştığınız şeylerle ilgili bir bilinç sıçraması yaşatacak bir şeyler. Ölüm - yeniden doğum alanınızdaki çözülmeler tabiri caizse yepyeni bir doğum ardından gelen sürprizlere biraz şaşıracak gibi. Birleşik kazançlarla ilgili getirisi olabilecek bir süreç başlıyor. Bolluk bereket getirecek kazançlar söz konusu. Birebir talebiniz olmasa bile, bağlı bulunduğunuz iş departman anlamında yapılacak bir yeni düzenleme sizi de etkileyecek. Bolluklu bereketli olsun inşallah..

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
Başaklara yuvada mutluluk, böyle bir iç huzur veren gelişmeler var. Küskün olduğunuz birileri var fakat elinizden de bir şey gelmiyor gibi. Yeni ay takibiyle o alanda bir şeyler olacak. Hani şerden hayır denir ya işte o cinsten. Endişelenmeyin evrenin bir planı niteliğinde bu olay her neyse. Eş ilişkilerinde bir şifalanma söz konusu. Eğer çok fazla kapalı kutu iseniz, iletişimin gücünü deneyimleyeceğiniz bir yeni aydasınız. Ya da tam tersi iseniz ancak eşinizle iletişim konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız, bu alandaki aksaklıkları tamir ettirecek bir şeyler getirecek size. Ancak EGO ve inatçılığa bağlı davranışlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Zaten çözülme de bu huylarla ilgili olabilir.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİLER
Teraziler maddi alandaki sorunlarla meşgul, özellikle eş - anne - baba gibi kişilerin kaynaklarında bir daralma söz konusu. Aksilikler ve kısıtlanmalar yeteneklerinizi kullanmaya çağırıyor gibi. Özellikle uzun süredir işsiz olan teraziler varsa bu dönem onları ivedilikle iş bulmaya yöneltiyor olabilir. Rahatlık maddi güvence alanındaki bu daralmalar, normalde rahat bir yapınız varsa, bu rehaveti üzerinizden atmanız için çalışıyor olabilir. İlişkiler ortaklık alanındaki Uranüs birlikteliklerinizdeki tutumlarınızı değiştirmeniz üzerinde etkili. Yeniden yapılanma ve yeniden ama farklı bir terazi olmanız gerekiyor. İlişkiler alanınızdaki çözülmelerde biraz buna bağlı. Emek vermek.... lakin bir şeyleri elde etmek için değil, emeksiz yemek olmadığını öğrenmek için :)

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREPLER
Çok zorlandınız ve zorlanıyorsunuz ancak gelecek güzel günlere hazırlıktır bu zorluklar emin olun. Akreplerin gönül evinde adeta yeniden doğum temalı yeni başlangıçlar var. Öyle ki, irade gücünüzün pekiştiği, yaratıcılığınızın doruğa ulaştığı bir süreç bu. Efem, bazı akrepler aşk alanında çözülme yaşayacak ancak bu bitişte olabilir.  Eğer bu bir bitişse size iyi geleceği kesindir. Eğer başlangıçsa da, çok geçmeden evlilikle sonuçlanacak bir başlangıç. Bununla birlikte günlük hayatınıza taze bir nefes, koşuşturmalar getirecek bir süreç var kapınızda. Rehaveti atma zamanı gelmiş anlaşılan. Ne kadar zorlanırsanız, ödülü o kadar büyük olacak buna inanın.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAYLAR
Yaylar aslında kendilerinden bile gizledikleri bir şeylerin ortaya çıkmasıyla birlikte, yüz yüze gelmekten pek bi rahatsız oldukları şeyle burun buruna gelmekten biraz rahat, biraz rahatsız olacakları bir şeyler yaşayacaklar. Nedir bu dersek? Kesinlikle aşk eviyle alakalı bir şey. Bir süredir düşman bellediklerinizin aslında düşman olmadıklarını fark ettirecekleri bir şey olabilir. YÜZLEŞME!!!!! Bingo!!!! Kimmiş o perde arkasındaki düşman acaba? Bütün sorunun karşınıza çıkan tipler değil de, aşkı yaşayış tarzınız olacağınız göreceksiniz belki de. Kilitte yuva evinde :) Şımartılmış, her dediği yapılmış bir çocuksanız, kökü orada arayacaksınız, onda bunda değil. Her ne olursa olsun, olmanız ve gelmeniz gereken yere getirecektir bu sürecin sonu sizi. Aşk aşk aşkkkk geliyorrrr.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
Oğlaklar sosyal çevresinde ciddi bir ayıklama süreci içerisindeydi. Bir çok oğlak bu yeni ayla birlikte mutlu mutlu haberler alacak. Yakın çevreden birilerinin vasıtasıyla iş ve maddi durumunuzu etkileyen bir şeye başlayacaklar. Ekşınnn var oğlaklara, pekte kopmak istemediğiniz yuva alanından dışarı çıkıp, topluluklara sevkedecek bir şeyler bekliyor sizi. Kalabalıklarla hitabetle ilgili. Seminer yada konferanslar mı başlıyor ne? Çevrenizdeki yenilenmenin size getireceği bunlar gibi. Birde anne baba ile ilgili parasal bir kaynak çıkıyor ortaya ve sanki aniden belirebilecek bir şey. Hani olurya birgün biri arar ve derki babanız zamanında şurda bir yer almış, o zaman pek önemli bir şey değildi ama şimdi oralar değerlendi. Burası size kaldı gibi bir şey.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVALAR
Kovaların elinden epey para çıktı yada çıkıyor bir süredir. Kontrol edilemeyen ani durumlar kesenin ağzının açılıp, bir türlü kapanmamasına neden olmuş olabilir. Kariyer evindeki Satürn ise iş koşullarındaki sınırlanmalarla kendinizi köşeye sıkışmış hissetmenize neden olmuş olabilir. Evren biraz sosyal yaşamınızı ve sosyal çevrenizi değiştirmek üzere çalışıyor gibi. Değişen çevrenizle birlikte koşullarınızda da bir yenilenme olacaktır. Çoğu kovalara iş değişikliği geliyor bu ay sonu civarı. Yine sosyal çevreden birilerinin vesilesiyle yeni bir kariyer hayatı başlayacak gibi. Biraz yollarla bağlantısı olan bir iş gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı diyelim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR
Hayatın anlamının değiştiği ve esas şimdi bulunduğunu deneyimletecek bir yeni ay kapıda. Aradığınız her ne ise işte o karşınızda artık. Tamamen yenilendiğiniz, dünyaya bakış açınızın geliştiği pırıl pırıl zamanlar sizi bekliyor. Kendinize güvenin tadını ve yaşadığınız her ana yansımasının huzuru gibi bir şeyler söz konusu. Bazı balıklar, yüksek öğrenim yada eğitim amaçlı yollara çıkacak ve burada talihsel gelişmelerle karşı karşıya kalacaklar. İş konusunda haberler etkili. Yakın çevreden destekle birlikte bir hareket geliyor işlerinize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder