31 Aralık 2016 Cumartesi

29 Aralık 2016 Oğlak Burcunda Yeniay ve 2017'ye Hazırlık




En büyük isteğim size güzel haberler verebilmek. Danışanlarımın öngörüsünü değerlendirdiğimde, olumlu bir döngü içerisinde olduklarını haber vermek bana mutluluk veriyor. Ülkemiz için aynı sevinç haberlerini verememek çok üzücü olsa da bireyselle yetinmek durumunda kalıyorum.
Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Her birimizin isteği 2016 yılından daha iyi bir 2017 :) Tabii ki benim de :) Bireysel olarak bu mümkün olmakla birlikte ülkemiz açısından durum yine iç açıcı değil. Bunu bilerek hareket etmekte ve adımlarımızı dikkatle atmakta oldukça fayda görüyorum.

21 Aralık 2016 Çarşamba

Satürn Uranüs ve Jüpiter El Ele


Yay burcundaki Satürn ve Koç burcundaki Uranüs el ele vermeye başladı. Terazi burcundaki Jüpiter de bu kombinasyona destek verir pozisyonda. Esasen bugün başlayan görünüm, tam üçgeni 25 Aralık’ta kuracak. Bununla birlikte her birimizin hayatında çok köklü sıçrayışlar yaşamak adına gerekli şartlar sağlanmış olacak
Satürn tecrübedir, ders almaktır. Satürn zorluktan öte disiplini, kararlılığı, dayanıklılığı simgeleyen hayatın öğretici gücüdür. Yaşattığı kayıplar ve zorluklar aslında öğrenmemiz gereken derslerdir. Satürn hayatınızdaki fazlalıkları ayıklatarak gerçekleri görmenize, korkularınızla yüzleşmenize ve ruhsal yönden gelişmenize yardım eden bir gezegendir.

17 Aralık 2016 Cumartesi

14 Aralık İkizler Burcunda Dolunay




14 Aralık 2016 saat 03:07 civarı 22° İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşti. Dolunay 9.evde Satürn’e karşıt, Jüpiter ve Marsa trine, Uranüs’e sekstil açıyla bağlanmış. Yükselen 22°Terazi, yükselen yöneticisi Venüs bağlantısız, Satürn Dolunaya karşıt.
Gümbür gümbür bir tamamlanma, sonlanma döngüsü var önümüzde.
Sorun var! Ama çözüm de var!
Diyemediklerimiz var. Hep söylemek isteyip, bir türlü söyleyemediklerimiz,
kendimize itiraf edipte bir türlü beceremediklerimiz var.
Başka pencereden bakıp gördüklerimiz, lakin uygulayamadıklarımız var.
Kısacası bu dolunay sorun var!