27 Ekim 2016 Perşembe

30 Ekim 2016 Akrep Burcunda Yeniay



30 Ekim  2016 Pazar akşamı saat 20:39 civarı 7°Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay, Neptün’den üçgen, Başakta seyrine devam eden Kuzey Ay Düğümünden sekstil açı alıyor. Her ne kadar açıları olumlu olsa da burç yöneticileri ile yücelim yöneticileri birbirleriyle çatışma halinde. Mars/Pluto ve Uranüs 90° ile birbirlerine bağlanmışken, Terazi burcundaki Jüpiter de bu gerilime yine 90 derecelik açı ile eşlik mi etmekte yoksa körüklemekte mi bilemedim şimdi.Anın haritasında 28° İkizler burcu yükseliyor. Yükselen yöneticisi Merkür, Güneş ve Ayla kavuşmuş.

12 Ekim 2016 Çarşamba

16 Ekim 2016 Koç Burcun da Dolunay/Söyle Kimsin Sen?


16 Ekim 2016 Pazar sabahı 07:22 civarı 23° Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Benim kızıl dolunay diye tabir ettiğim cinsten bir dolunay. Mars ve Pluto'dan T-kare alan bir Dolunay yaşayacağız. Biraz zor... Biraz zahmetli... Biraz şiddet içeren bir dolunay. Lakin zorlukların da sebebi vardır, her zorlukla beraber bir kolaylık vardır öyle değil mi?
Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayın yöneticileri Güneş, Mars, Pluto arasında T-kare oluşmuş durumda. Zaten bu nedenle zor ya bir şeyler. Yükselen Terazi ve yükselen yöneticileri Venüs ve Satürn arasında bir sekstil açı var. O nedenle ferahlık kapıları da açık her birimize: Ama nasıl?

1 Ekim 2016 Cumartesi

Venüs Neptün El Ele

Ressam Seher Demirci
Venüs, bugün Neptün’ün tam bakış açısına girerek üçgen bir açı kurdu. Tam da Terazi burcu yeniayında bu görünümün oluşması oldukça manidar aslına bakarsanız. Venüs Neptün trinesi saf sevginin, şefkatin, yaratıcı gücün, iyi huyun, iyileştiren gücün, her şeyin ardındaki iyiliği gören yeteneğin işaretidir. Bknz: http://www.evreninkizi.com/1-ekim-2016-terazi-burcunda-yeniay/
Bizi biraz daha naif,  hassas, sevgiye önem veren, evrendeki her şeye güzel gözlerle bakan, her şeyin ardında bir güzellik arayan, sezgili, uyumlu ,nazik, daha güzel bir dünya arayışında olan, uzlaşmacı, merhametli biri yapar. Venüs Neptün trinesi altında başlayan ilişkilerde çıkar aranmaz, neden , sebep aranmaz. O akıyordur öylesine. İşte bugün de o günlerden biri Üstelik Venüs, bugün oluşacak olan yeniayın da yöneticisi.